NHL: Tampa Bay - Calgary - NHL:n kärkikamppailuun osuva pelikohde

Julkaistu: 12.02.2019 11:34


NHL: Tampa Bay - Calgary - NHL:n kärkikamppailuun osuva pelikohde
NHL | Tampa Bay - Calgary | 02:30
Tampa Bay elää pientä välivaihetta, mutta tästä huolimatta pisteitä tulee tappavan tasaista tahtia. Joukkue on kuuden ottelun pisteputkessa, eikä joukkue ole edellisessä kymmenessä ottelussa jäänyt kuin kahdesti ilman pisteitä.

Myös Calgary on onnistunut napsimaan pisteitä tasaiseen tahtiin. Edellisestä kymmenestä ottelusta se on onnistunut lunastamaan kahdeksasta pistetä ja voittoja kertyi yhteensä kuusi. Sarjataulukossa Flames on 74 pisteellä tukevasti Läntisen konferenssin toisella sijalla, kun taas Tampa Bay johtaa suorastaan ylivoimaisesti Itäisen konferenssin ja koko NHL:n sarjataulukkoa 86 pisteellään.

Calgary on ollut heti Tampan jälkeen sarjan paras vierasjoukkue, mutta nyt Flames matkustaa kuitenkin Floridaan Vancouverista, missä se hävisi edellisottelunsa 4-3. Tätä edellisessä ottelussa Calgary taipui San Joselle kotikentällään 2-5, joten vire ei ole paras mahdollinen.

Tampa on ollut sarjan selkeästi vakuuttavin ja tasaisin joukkue. Se on saanut levätä hetken kotimaisemissaan, sillä edellisottelu pelattiin naapurissa, missä Tampa kaatoi Panthersin selkein numeroin 5-2. Kotijoukkue on materiaalin puolesta vahvempi ja vahva kotietu sekä ohut lepoetu suosivat isäntiä.

Tasapelin riskiä ottelussa riittää, mutta todella osuva Tampan moneyline-kerroin kelpaa peleihin.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Moneyline: Tampa Bay Lightning @1.80

Speedybet - Lue arvostelu

1.80

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.61

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.61

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan