NHL: Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

NHL | Tampa Bay Lightning - Florida Panthers | 02:00 |14.11.2021
Kohde sulkeutuu: 14.11.2021 02:00

Salamapaidat ja Kissat latovat kiihkeässä kauden toisessa Sunshine Staten derbyssä osumia runsaasti Amalie Arenassa!
NHL:ssä idän joukkueista Sunshine Staten derbyssä kohtaavat Tampa Bay Lightning ja Florida Panthers toisensa Amalie Arenassa sunnuntain vastaisena yönä kahden jälkeen.

Bolts ilman tappiota kuudessa viime pelissä varsinaisella peliajalla - niissä vain kaksi tappiota


Jon Cooperin luotsaama Bolts on idän yhdeksäs ja Atlantin divisioonan nelonen tällä hetkellä kerättyään 12 ottelusta 15 pistettä yhteismaalein 36-37.

Kuudesta kotipelistään Salamapaidat hävisivät kolme ensimmäistä otteluaan kauden viidellä ensimmäisellä kierroksella, mutta on sittemmin parantanut vauhtiaan kuin sika juoksuaan ja kolmessa viime kotipelistään Cooperin suojatit ovat napanneet kaksi voittoa ja hävinneet tuoreimman pelinsä Canesia vastaan 1-2 jatkoilla Amalie Arenassa viime keskiviikon vastaisena yönä.

Kuudesta edellisestä ottelustaan Bolts on voittanut neljä peliä eikä ole hävinnyt niistä ainoatakaan peliä varsinaisella peliajalla.

Boltsin vahvimpia tehoniiloja ovat tällä kaudella olleet Steven Stamkos (12. 7+8=15), Alex Killorn (12. 7+5=12) ja Victor Hedman (12. 1+9=10).

Tampa Bay kohtaa kahdessa seuraavassa pelissä idän joukkueista Metropolitan divisioonan Islesin kotonaan sekä Flyersin Wells Fargo Centerissä.
Idän kärkijoukkue Panthers kolmen ottelun tappioputkessa!


Andrew Brunetten luotsaama Panthers jatkaa edelleen idän kärkijoukkueena luonnollisesti myös Atlantin divisioonan piikkipaikalla, vaikka onkin hävinnyt kolme peräkkäistä otteluaan vieraskiertueensa kolmessa ensimmäisessä etapissaan NY Rangersin (3-4), New Jerseyn (3-7) ja Pittsburghin (2-3vl) vieraana.

Kissat päättävät neljän reissupelin kiertueensa tulevan yön Sunshine Staten derbyyn Amalie Arenassa ja aloittavat seuraavaksi kahden välipäivän jälkeen neljän kotipelin sarjan FLA Live Arenassa, missä piipahtavat vuoronperään NY Islanders, New Jersey, Minnesota sekä Philadelphia. Kotiottelujen sarja jatkuu uudella neljän pelin mittaisella kotipelien putkella tuon jälkeen heti yhden Capitals-vieraspelin jälkeen Capital One Arenassa.

Panthersin tehokunkkuja ovat tällä kaudella olleet Aleksander Barkov (13. 9+6=15), Anthony Duclair (14. 8+5=13) sekä Jonathan Huberdeau (14. 3+10=13).

Maaleja tehtäneen runsaasti


Sunshine Staten derbyt ovat aina kuumia, missä kuppi menee nurin useimmin kuin laki määrää ja voittajan metsästäminen arpapeliä. Yhtälailla kotietua ei näissä peleissä myöskään tunneta. Aikaisemmin tutuksi tuli runsasmaaliset derbyt ja vanhoja meriittejä kunnioittaakseen Rolle-setä pyydystää tänäänkin maaleja! Kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa tällä kaudella tehtiin kaikkiaan viisi osumaa, kun Kissat kävi raapimassa 4-1 vierasvoiton Boltsista Amalie Arenassa neljännellä kierroksella.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 5,5 maalia (60 min) @2.01

Mobilebet - Lue arvostelu

2.01

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.01

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.89

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä