MLB: Tampa Bay Rays - Boston Red Sox

MLB: Tampa Bay Rays - Boston Red Sox
MLB | Tampa Bay Rays - Boston Red Sox | 02:10 | 31.8.2021
Kohde sulkeutuu: 31.08.2021 02:10
Boston on viime aikoina saanut tulosta aikaan, kun vastassa on ollut heikompia joukkueita. Rays on yksi MLB:n parhaista.Tampa Bay Raysin ja Boston Red Soxin ottelussa alkaa jo olla ratkaisun meininki. Tampa Bay on MLB:n American Leaguen East -lohkon ykkösenä 82 voitolla ja Boston on kolmosena 75 voitolla. AL:n wild card -kisassa Boston on kakkospaikalla, ja takaa-ajajana on Oakland 72 voitolla.

Rays ja Red Sox aloittavat nyt neljän ottelun sarjan. Tämän kauden peleissä Tampa Bay johtaa Bostonia voitoin 7-5.
Bostonin aloittava pitcher on tällä kertaa Nick Pivetta. Hänen tilastolukemansa ovat voittosuhteena 9-6 ja ERA 4.57. Tampa Bayn aloittaja syöttökummulla on Luis Patino, jolla lukemat ovat 3-3 ja 4.53.

Bostonin vahvuus on ollut sen sisäpeli. Se on hyökkäyspään tilastoissa MLB:n viitosena, 5.03 juoksua per matsi. Joukkueen pitcher-osasto on ollut jossain määrin parempaa kuin aikaisemmin. Koko ryhmän ERA on 4.26, ja pitcherit ovat polttaneet pelaajia keskiarvolla 9.66 per yhdeksän vuoroparia.
Nick Pivettalla oli kova matsi viimeksi, kun hän pelasi keskiviikkona Minnesota Twinsiä vastaan. Pivetta pysyi kentällä vain neljä vuoroparia, joiden aikana hän antoi neljä juoksua kuudella osumalla ja kahdella vapaataipaleella. Pivetta ei ole viime aikoina häävissä kunnossa.

Bostonin hyökkäyspäässä Devers on ollut kuuma pelaaja. Hän on paukutellut jo 31 kunnaria ja 96 juoksua.
Bostonin joukosta Arroyo ja Hernandez ovat sivussa koronan vuoksi. Loukkaantuneita on jokunen, muun muassa Hunter Renfroe on sivussa isänsä kuoleman vuoksi.

Patinolla menee paremmin kuin Pivettalla


Tampa Bayn paikka lohkoykkösenä johtuu paljolti siitä, että joukkue on ollut täysin ylivoimainen Baltimore Oriolesia vastaan. Tampa Bay ja Baltimore ovat kohdanneet tällä kaudella 19 kertaa, ja Baltimore on voittanut vain kerran.

Bostonin tavoin Tampa Bayn sisäpeli on ollut erinomaista. Se on tehnyt 5.26 juoksua per matsi. Tampa Bayllä myös ulkopeli on ollut erinomaista. Joukkueen koko pitcher-ryhmän ERA on vain 3.67.
Rookie Patino pelasi viimeksi reilu viikko sitten Chicago White Soxia vastaan. Kuudessa vuoroparissa hän antoi vain kaksi juoksua. Tampa Bayn sisäpelistä voisi mainita Lowen, jolla on 30 home runia ja 76 juoksua.

Tampa Bayn avainpelaajista vain Ji-Man Choi on sivussa nivusvamman vuoksi.

Boston on saanut viime aikoina kasaan voittoja, mutta se on pelannut heikkoja joukkueita vastaan. Red Soxin aloittaja Pivetta on ollut alamaissa, ja nyt vastassa on kova sisäpeli kotikentällään.
Rookie Patino on ollut hyvä, ja Tampa Bayn vaihtopitcherit ovat parempia kuin Bostonilla.


Tampa Bayn voitosta saa noin 1.75 -kertoimia, ja kyllä sen voi laittaa lapulle.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays @1.77

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders