MLB: Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels

Julkaistu: 31.07.2018 11:03


MLB: Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels
MLB | Tampa Bay Rays - Los Angeles Angels | 02:10
Royal Panda Royal Panda
Rays palaa kotikentälle melkoisen höykytyksen jälkeen. Neljän ottelun sarja Oriolesia vastaan käynnistyi Raysin voitolla, mutta seuraavat kolme ottelua vei kotijoukkue, juoksusuhteen ollessa 37-12. Angels on viimeisistä viidestä ottelustaan voittanut neljä ja jakson aikana se löi hulppeat 43 juoksua.

Rays lähtee otteluun syöttäjänään Ryne Stanek, jolta voimme jälleen odottaa yhden- tai kahden vuoroparin pituista syöttövuoroa. Rays tulee käyttämään tänään useaa eri syöttäjää. Edellisessä startissaan Stanek antoi kahden vuoroparin aikana kaksi home runia, jotka johtivat kolmeen juoksuun. Stanekin kauden ainoa kohtaaminen Angelsin kanssa ei kestänyt edes ensimmäiseen paloon asti. 0.0 vuoroparin mittaisen stintin aikana hän antoi kaksi hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Angelsin syöttäjänä aloittava Tyler Skaggs on heinäkuun neljässä startissa syöttänyt 18 vuoroparia, antaen 13 hittiä ja viisi ansaittua juoksua. 10ssä startissa tien päällä hän on 5W-2L, ERA 2.11 ja WHIP 1.12. Skaggs kohtasi Raysin viimeksi toukokuussa ja syötti tuolloin kuusi vuoroparia, antaen kuusi hittiä ja yhden juoksun.

Bullpen-rallin myötä riski jonkun syöttäjän epäonnistumiseen kasvaa. Skaggs puolestaan on viimeisissä kahdeksassa startissaan antanut vain kerran enemmän kuin yhden juoksun. Uskon Angelsin pääsevän johtoasemassa ottelun jälkimmäiselle puolikkaalle.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Los Angeles Angels @2.04

LeoVegas - Lue arvostelu

2.04

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.04

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan