MLB: Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 29.09.2018 10:34


MLB: Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays
MLB | Tampa Bay Rays - Toronto Blue Jays | 01:10
Rays hävisi viime yönä Blue Jaysille juoksuin 6-7 ja hakee tänään revanssia lähettämällä kummulla Blake Snellin. Vaikka Rays on voittanut vain neljä ottelua viimeisistä 10stä yrittämästään, niin sekaan mahtui neljän ottelun sarja kovassa vedossa olevaa Yankeesia vastaan, joten en ole Raysin vireestä kovin huolissani. Kertoimet eivät ymmärrettävästi ole kovin houkuttelevia, mutta sitä en odottanutkaan, sillä tähän asti Snellin startatessa on bookereita rahastettu huolella.

Snellin otteita on käyty All Star-tauon jälkeen läpi moneen otteeseen, eikä oikeastaan mikään ole muuttunut. Snell on viimeisissä seitsemässä startissaan mennyt 7W-0L, ERA 1.27 ja WHIP 0.80. Syyskuussa vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin .170 keskiarvolla. Edellisessä startissaan Snell syötti vieraspelissä Blue Jaysia vastaan 6.2 vuoroparin shutoutin, antaen kolme hittiä. Snell ei ole antanut kuluvalla kaudella Blue Jaysille juoksuakaan.

Blue Jays lähtee otteluun syöttäjänään Ryan Borucki, joka on myös ollut viime aikoina hyvässä vedossa. Borucki on syyskuussa startannut Raysia vastaan kahdesti kotikentällä ja syötti otteluissa yhteensä 13 vuoroparia, antaen kuusi hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Hyvistä otteista huolimatta hänelle kirjattiin kummastakin pelistä tappiot. Tämän iltainen ottelu on Boruckin ensimmäinen Tropicana Fieldillä. 24-vuotias rookie on yhdeksässä startissaan tien päällä mennyt 2W-2L, ERA 4.82 ja WHIP 1.41.

Luvassa on hyvin todennäköisesti vähäjuoksuinen ottelu, mutta uskon Raysin vievän pelin vähintään parin juoksun erolla. Ero revitään viimeistään bullpenien kesken, sillä tässä vertailussa Rays on selkeästi vahvempi.

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot Redbetillä!


Redbet on markkinoiden kärkeä kertoimissa ja nyt ensitallettaja saa 20€ edestä ilmaisvetoja! Ilmaisevedot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia.
Redbet: Lunasta 20€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Tampa Bay Rays -1.5 @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.86

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.81

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan