Ykköspesis: Tampere - Hamina

Julkaistu: 11.07.2019 10:43


Ykköspesis: Tampere - Hamina
Ykköspesis | Tampere - Hamina | 18:00
Miesten Ykköspesiksessä pelataan valtavan suuri ottelu, kun Hamina matkaa Tampereen vieraaksi. Joukkueiden ero sarjataulukossa on kaksi pistettä Tampereen eduksi ennen illan kierrosta ja molemmat ovat pelanneet saman verran otteluita.

Ykköspesiksen sarjaohjelma on tänäkin vuonna sellainen, että Ykköspesiksen runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen. Todennäköisemmin vain Hamina ja Tampere tulevat tuosta ykköspaikasta kamppailemaan ja nämä joukkueet kohtaavat peräti neljä kertaa kesän aikana. Näissä keskinäisissä peleissä on siis valtava panos.

Joukkueet ovat kohdanneet kaksi kertaa ennen tätä. Tampere voitti ensimmäisen ottelun supervuoron jälkeen 2-1, mutta Hamina vei toisen vieraskentällä 0-1 ja jätti näin Mansen nollille. Molemmat edelliskohtaamiset ovat siis päättyneet vierasvoittoihin.

Kun pelataan näin isoa peliä, kotiedulle ei tähänkään otteluun pidä antaa liikaa painoarvoa. Manse on materiaalin puolesta niukasti parempi, joten se lähtee tähän kamppailuun ohuena suosikkina.

Kertoimet kärkiotteluun on aseteltu todella Tampere-myönteisesti. Haminan suoralle voitolle tarjotaan lähes viiden kertoimia ja moneyline-kertoimistakin löytyy varsin oivia tarjouksia. Maukkain valinta peleihin onkin Coolbetin tarjoama ml-kerroin 2,55.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Hamina @2.55

Coolbet - Lue arvostelu

2.55

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan