MM-kisat: Tanska - USA | Jenkit joutuvat ongelmiin?

Julkaistu: 17.05.2019 11:24


MM-kisat: Tanska - USA | Jenkit joutuvat ongelmiin?
MM-kisat | Tanska - USA | 13:15
Unibet Unibet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso tämä ja kaikki muut MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeet täältä tai siirry suoraan Nordicbetin sivustolle tästä.

Tanska lähtee otteluun haavoittamaan USA:n huomattavasti nimekkäämpää ryhmää. Eroa lohkossa on ennen lauantain ottelua joukkueiden välillä kolme pistettä ja Tanska pelaa vielä viimeiset ottelut hankalaa Slovakiaa sekä Kanadaa vastaan, joten juuttien olisi lähes pakko kaivaa tästä kamppailusta voitto, mikäli se mielii taistella jatkopaikasta.

USA on siis kaikkea muuta kuin kuivilla jatkopaikan suhteen - lauantaina ei ole varaa hävitä. Jenkit pelaavat viimeiset ottelunsa Saksaa ja Kanadaa vastaan, jotka molemmat ovat ennakolta varsin hankalia kamppailuja, varsinkin mikäli painetila on niskassa. USA:n Tanska-voitolla neljän kärkijoukkueen asema jatkopaikoilla alkaisi olla varsin sementoitu.

Tanska pelasi edellisottelunsa Suomea vastaan varsin hyvin taistellen. Joukkueella oli useita tekopaikkoja kamppailussa ja Suomen 3-1 -voitto ehkä jopa hieman mairittelee Leijonia. USA sen sijaan huilasi Iso-Britanniaa, eikä antanut käytännössä mitään panosta kaukaloon: 6-3- voitto tuli helposti.

Juutit ovat olleet todella positiivinen ilmestys tämän vuoden MM-kisoissa. Joukkue pelaa hyvin organisoitua peliä ja parit kärkipelaajat pystyvät murtautumaan tekopaikkoihin sekä viimeistelemään.

Tanskan on pakko laittaa aivan kaikki peliin, muuten jatkohaaveet ovat mennyttä. USA:lle ei voi povata ottelusta helppoa, eikä millään jaksa uskoa suosikin murskavoittoihin. Tanskan tasoituskohteista löytyy kivaa pelattavaa.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

AT: Tanska +3 @1.73

Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.73

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.70

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.70

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan