Liiga: Tappara - HPK | Maalijuhlat Hakametsässä?

Julkaistu: 03.11.2018 09:58


Liiga: Tappara - HPK | Maalijuhlat Hakametsässä?
Liiga | Tappara - HPK | 17:00
Tappara ja HPK paketoivat syyskauden härkäviikot Hakametsässä. Saunailta ja maaottelutauko tulee taatusti molemmille joukkueille tarpeeseen. Sitä ennen on hyvä jättää vielä kerran kaikki liikenevä kaukaloon.

Molempien joukkueiden tehokkuudessa on luotujen maalipaikkojen perusteella syksyn mittaan ollut paljon toivomisen varaa. Kun silti molemmat ovat tehneet maaleja selvästi yli kahden ja puolen keskiarvolla, voitaneen huoletta sanoa että laadukkaista ja runsasmaalisista ryhmistä on kyse. Hämeen herruudesta onkin luvassa viihdyttävä näytös.

Tappara nousi eilen melkoisesta sillasta Lukon vieraana. Vielä kymmenen minuuttia ennen loppua Kirvesrinnat olivat pari maalia perässä, mutta lopulta kaksi pistettä lähti Tampereelle voittolaukauksilla. Tamperelaisista verkkoja heiluttelivat harvinaisemmat nimet, kun Sami Moilanen teki uransa avausmaalin ja konkari Antti Erkinjuntti avasi kauden maalitilinsä. Tehojen jakautuminen myös alemmille ketjuille on juuri sitä, mitä lääkäri Tapparalle määrää.

HPK jatkoi eilen Kärppiä vastaan kovin tuttuja otteitaan. Joukkue pelaa illasta toiseen erittäin viihdyttävää lätkää, mutta viimeistelyssä on toivomisen varaa. Eilenkin kolisivat niin tolpat kuin päätylautakin, mutta vieraiden nuottaan kiekko päätyi vain kerran. Luoduissa maalipaikoissa Kerho on aivan sarjan kärkeä, joten eiköhän punalamppukin ala jatkossa palamaan ahkerammin. Verrattuna umpitiiviiseen Kärppiin, Tapparaa vastaan HPK saa paljon enemmän tilaa mellastaa myös hyökkäyspäässä.

Tapparan isännöimissä otteluissa on tällä kaudella nähty keskimäärin yli viisi maalia per matsi, eikä tämä ottelu voi mitenkään ainakaan keskimääräistä matalampi olla maaliodottaman suhteen.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Yli 4.5 maalia @1.80

Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.78

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.78

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.78

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.78

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.68

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.68

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan