Liiga: Tappara - KooKoo

Liiga: Tappara - KooKoo
Liiga | Tappara - KooKoo | 18:30 | 01.10.2021
Kohde sulkeutuu: 01.10.2021 18:30
Jos Tappara kuvittelee, että KooKoo on käymälä, minne tehdään tarpeensa se erehtyy! Kouvolalaiset osoittivat liigakärjen TPS:n kaataessaan, että sieltäkin löytyy rosoista pintaa ja teräviä kulmia!




Liigassa kohtaavat toisensa Tappara ja KooKoo Hakametsän jäähallissa perjantaina kello 18:30.

Tappara pisti Sputnikin katolleen niukimmalla mahdollisella tavalla


Jussi Tapolan piiskuroima Tappara otti kauden neljännen ja samalla toisen peräkkäisen voittonsa, kun se kävi kaatamassa SaiPan 1-0 Kisapuistossa keskiviikkona. Petteri Puhakka iski kauden toisen maalinsa, kun ottelua oli päätöserässä jäljellä reilut kolme minuuttia.

Liigassa kahdeksantena olevat Kirvesrinnat ovat saalistaneet seitsemästä pelistä 11 pistettä maalisuhteella 21-17.

Tapparan tehotykit ovat toistaiseksi olleet Anton Levtchi (7. 2+5=7), Tyler Morley (5. 3+3=6) sekä joukkueen kippari Otto Rauhala (7. 3+3=6).

Ennen ensi viikon CHL-vieraspeliä Skellefteån vieraana Tappara on vielä kerran laatikossa KalPan vieraana Olvi Areenassa heti huomenna lauantaina.






KooKoo pisti pisteen liigakärjen voittoputkelle


Olli Salon luotsaama KooKoo otti kauden kolmannen kotivoittonsa neljännessä kotipelissä Lumon Areenassa TPS:n 3-2 keskiviikkona. Ainoa kotitappio on tullut JYPille (1-2ja) kauden toisessa kotipelissä. Vastaavasti KooKoo on hävinnyt kaikki neljä vierasotteluaan varsinaisilla peliajoilla.

Liigassa yhdeksäntenä kahdeksasta pelistä kymmenen pistettä keränneen KooKoon maalit turkulaisia vastaan tekivät Heikki Liedes (8. 6+0=6), Ville Meskanen (8. 1+2=3) sekä Kim Strömberg (8. 3+2=5). Voittomaaliksi jäänyt Strömbergin osuma syntyi ylivoimalla.

KooKoon sisäisen pistepörssin kärkisijoilla häärivät Joose Antonen (8. 2+5=7), Liedes sekä Petteri Nikkilä (8. 2+4=6).

Kouvolalaisten urakka jatkuu vasta ensi viikolla, jolloin Salon suojateille on pelikalenterissa kolme peliä. Kärpät ja Ässät piipahtaa silloin Lumon Areenassa. Sen lisäksi KooKoo vierailee Pelicansin vieraana Isku Areenassa.





Tämä kaksikko viihtyy tasaisissa peleissä - KooKoo ei ole vailla mahdollisuuksia


Tappara kaatoi KooKoon kolmesti neljässä kohtaamisessa viime kaudella. Kaikki pelit olivat äärimmäisen tasaisia. Tasainen peli oli myös joukkueiden elokuinen pre-season ottelu, missä puolestaan KooKoo vei niukan voiton.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

KooKoo +1 (60 min) @2.7

Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.6

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä