Liiga: Tappara - KooKoo - Hakametsässä nähdään sisuuntunut kotijoukkue?

Julkaistu: 08.02.2019 08:59


Liiga: Tappara - KooKoo - Hakametsässä nähdään sisuuntunut kotijoukkue?
Liiga | Tappara - KooKoo | 18:30
Tappara oli tammikuun kuumimpia joukkueita voittaen kymmenestä ottelustaan yhdeksän ja nämä kaikki vieläpä varsinaisella peliajalla. Kalenterikuukauden vaihduttua helmikuuksi, tilanne kääntyi kuitenkin dramaattisesti, kun kirvesrinnat hävisivät ensin paikallistaiston Ilvekselle 4-1 ja heti perään Pelicansille vieraissa peräti 7-1.

Mitään dramaattista itse pelissä ei ole kuitenkaan tapahtunut. Nyt Tapparalta odotetaan kotikentällä selkeää tasonnostoa, jo pelkästään ylpeyden puolesta. Joukkueessa on varmasti käsitelty ongelmat nopeasti ja tänään Hakametsässä nähdään takuulla sisuuntunut kotijoukkue.

KooKoo on pudonnut sarjataulukossa sijalle 13 ja pudotuspeliviivaan eroa on jo 12 pistettä. Viiden ottelun kuntopuntarilla mitattuna joukkue on sarjan huonoin ja edellisestä kymmenestäkin ottelusta on tullut vain yhdeksän pistettä.

Käynnissä oleva Ruotsin EHT-turnaus ei vaikuta juurikaan kummankaan kokoonpanoihin. Tapparalta on maajoukkuekomennuksella Niko Ojamäki ja KooKoolta Anrei Hakulinen.

Kotijoukkue on materiaalin puolesta pari luokkaa vahvempi, kotietu lisää suosikin asemaa ja kahden nöyryyttävän tappion jälkeen myös motivaatio on isännillä varmasti tapissaan. KooKoon illasta ei voi povata helppoa ja osuva kotikerroin kelpaa peleihin.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

1x2: Tappara @1.63

Coolbet - Lue arvostelu

1.63

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.55

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.54

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.54

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.54

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan