CHL: Tappara - Skellefteå

CHL: Tappara - Skellefteå
CHL | Tappara - Skellefteå | 19:05 | 12.10.2021
Kohde sulkeutuu: 12.10.2021 19:05
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Tappara taistelee tiistaina CHL:n lohkovaiheen päätöskierroksella lohkovoitosta yhdessä Skellefteån kanssa Hakametsän Jäähallissa. Piste-eroa on yksi pinna Tapparan eduksi, mutta viime viikon kamppailu, joka päättyi Skellefteån 6-1 voittoon, tarkoittaa sitä, että ottelun voittaja sijoittuu E-lohkossa ykköseksi. Skellefteålla on lohkovoiton lisäksi panoksena jatkopaikka, sillä Lugano vaanii tätä kaksi pistettä perässä ennen päätösottteluaan Eisbären Berliniä vastaan.

Tappara löysi vaihteen viikonloppuna LiigajäilläTehottomasti Liigassa alkukauden tarponut Tappara kärsi Skellefteålle viime viikolla ruman 1-6 tappion. Itseluottamusta lähdettiin hakemaan perjantaina kotikentällä Lukkoa vastaan, mutta kirvesrinnat joutuivat maalein 1-2 taipumaan hallitsevalle mestarille. Lauantaina hanat sitten jo aukesi vihdoinkin, ja tulosta syntyi kertaheitolla oikein urakalla, kun vierailu Mikkelissä tuotti murskavoiton lukemin 8-2.

Tappara oli ennen Jukurit-ottelua ehtinyt hävitä neljä perättäistä peliään. Suurimmat parannuskohteet Tapparalla alkukauden ajan onkin ollut nimenomaan todella tehoton viimeistely, sillä maalipaikoilla joukkue on kuitenkin päässyt aivan riittävästi. Tehottomuus on näkyny myös ylivoimapelissä, kun rentoutta tuohon ei ole meinannut oikein löytyä millään. Peli on ollut Tapparalla kuitenkin hyvällä tasolla, ja pienen henkisen lukon auettua, voisi joukkueen kuvitella saavan jatkoa ajatellen roimasti itseluottamusta.Skellefteå jatkanut tutulla kaavalla


Skellfteå osoittautui lopulta joukkueiden viime viikon kohtaamisessa liian kovaksi palaksi Tapparalle. Kirvesrintojen kunniaksi on kuitenkin todettava, ettei tulos aivan pelitapahtumien mukainen ollut, sillä maaliodottamtkin ottelussa kirjattiin likimain tasan. Länsinaapurin ottelun aloitus oli vain lopulta liian väkevä, eikä Tappara tuosta suosta enää noussut.

SHL:ssäkin on Skellefteålla kulkenut vahvasti. Joukkue on sarjassa toisena ja hengittää vain pisteen perässä sarjakärki Frölundan niskaan. Perättäisiä voittoja on Skellefteålla tilillään jo viisi, mukaanlukien tuo Tappara-ottelu. Puolustuspäässä on Skellefteån tekeminen ollut erittäin laadukkaalla tasolla. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen SHL:ssä tämä on päästänyt ainoastaan yhdeksän maalia omiin, ja voittoputkensa aikana on omissa soinut ainoastaan kolmesti. SHL:ssäkin on kuitenkin Skellefteå laukauksia vastaanottanut 5vs5-pelissä yhdeksänneksi eniten, joten suurin kiitos joukkueen hyvistä tuloksista kuuluu maalivahtikaksikolle Gustaf Lindvall & Strauss Mann.


Skellefteålla vielä panoksia pelissä


Mielestäni Skellefteå lähtee otteluun suosikkina jo pelkästään motivaatiotilanteen puolesta, mutta liikaa ei kannata painoarvoa antaa edellisottelun tulokselle. Vierailta sopinee odottaa räväkkää otetta peliin, sillä voitto tai pisteitä vähintään olisi otettava. Tapparalle lupaa hyvää maalihanojen aukeaminen Jukureita vastaan, ja pientä lumipalloefektiä voitaneen kirvesrinnoilta odottaa, vaikkakin Skellefteå iso testi onkin. Maaliodottamaltaan ottelua on melko vaikea ennakoida ja arvioida, mutta mielestäni over-lukemissa on tarjolla kevyttä ilmaa.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Yli 5 maalia (60min) @1.93

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.88

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko