NFL: Tennessee Titans - Buffalo Bills

Julkaistu: 13.10.2020 09:14


NFL: Tennessee Titans - Buffalo Bills
NFL | Tennessee Titans - Buffalo Bills | 02:00
Comeon! Comeon!
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Unibet TV näyttää kaikki NFL kauden 2019-2020 ottelut suorana! Lue lisäohjeita NFL Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Tennessee Titans isännöi Buffalo Billsiä NFL:n viidennen peliviikon viimeisessä ottelussa. Titansin koronahuolien vuoksi useampaankin kertaan siirrettyyn matsiin vierailija Bills lähtee mielestämme huomattavasti kertoimiaan suurempana ennakkosuosikkina.

Kumman saldo tahriintuu?


Titansin lukuisat korontatartunnat siirsivät viime viikon ottelun Pittsburgh Steelersiä vastaan tulevaisuuteen. Samalla tuhriintui Titansin kauden ainoa bye-viikko, joten pelivaraa on jatkossa otteluohjelman suhteen äärimmäisen niukalti. Siksi tämäkin siirretty ottelu pelataan poikkeuksellisesti keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Titans on pelannut kolme erittäin tiukkaa matsia ja voittanut ne kaikki. Hieman huonommalla tuurilla saldo voisi paljon huonompikin, mutta kaikki kunnia joukkueen kantin kestämiselle tiukassa paikassa. Pelinrakentaja Ryan Tannehill on näyttänyt olevan ison sopimuksensa arvoinen ja viime kaudella monsterisesongin pelannut keskushyökkääjä Derrick Henry tuntuu jatkavan siitä mihin pudotuspeleissä jäi.

Poikkeuksellisesti puolustus ei tällä kaudella ole ollut se Titansin terävin syömähammas. Tässä ottelussa tilannetta hankaloittaa hieman vielä joukkuetta ravistellut koronapandemia, jonka myötä puolustuksen linjasta ovat sivussa ainakin Jeffery Simmons ja DaQuan Jones. Myös Titansin puolustuksen takakentällä on puutteita niin loukkaantumisten kuin koronankin vuoksi.

Billsin huimaa kautta pelaavaa pelinrakentaja Josh Allenia vastaan ei olisi varaa antaa yhtään tasoitusta puolustuksen kokoonpanon suhteen. Yli 30 pistettä ottelua kohden tehnyt Bills on Allenin orkestroimana liikutellut palloa erinomaisesti niin ilmateitse kuin keskushyökkääjä Devin Singletaryn johdolla maata pitkin.



Toisin kun Titansilla, Billsin osalta myös puolustus on ollut hyvä. Vastusajan pelinrakentajille on annettu painetta olan takaa ja isäntien tavoin myös Bills on voittanut kaikki ottelunsa. Huomionarvoista on, että Billsin alkukauden ohjelma on myös ollut hieman Titansin vastaavaa vaikeampi. Billsin 4-0 saldo on ehdottomasti vakuuttavampi kuin isäntien 3-0.

Pelivihje


Bills on kahden tappiottoman joukkueen kohtaamisessa niskan päällä. Se on erittäin tasapainoinen nippu molemmin puolin palloa ja MVP-tason kautta pelaava Allen kääntää vaakaa selkeästi vieraiden suuntaan varamiehistä Titansia vastaan.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Bills -3.5 pistettä @1.91

Royal Panda - Lue arvostelu

1.91

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.91

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.9

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.9

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena