Hampurin ATP500-turnaus: Emil Ruusuvuori - Diego Schwartzman

Hampurin ATP500-turnaus | Emil Ruusuvuori - Diego Schwartzman | 19.7.2022 | 12:00
Kohde sulkeutuu: 19.07.2022 12:00
Emil Ruusuvuoren (vihjettä tehdessä vielä ATP-43) on varsin kovan paikan edessä heti Hampurin ATP500-kisan avauskierroksella. Vaikka Diego Schwartzman (ATP-14) ei ole ollut kesällä parhaimmillaan, on hänen voittamisensa Ruusuvuorelle hankalaa etenkin ja nimenomaan massalla.

Nämä pelaajat kohtasivat maaliskuussa Indian Wellsin kovalla kentällä, ja tuolloin Schwartzman oli parempi erälukemin 5-7, 6-3, 6-3. Ruusuvuori on mennyt massapelaamisessaan eteenpäin muttei niin paljoa, että voittomahdollisuudet olisi kovinkaan hyvät.Kumpikin pelasi Båstadin 250-turnauksessa. Ruusuvuori menetti avauserän jälkeisen johtonsa tappioksi avauskierroksella Dominic Thiemiä vastaan. Ruusuvuori ei saanut ensimmäisen erän jälkeen tarpeeksi asioita aikaan syötöllään, ja Thiem paransi puolestaan omaa peliään merkittävästi loppua kohti.Schwartzmanin taival katkesi puolestaan todella tylyiltä näyttänein 1-6, 0-6-numeroin Pablo Carreno Bustan käsittelyssä. Argentiinalaisen kannalta karujen lukujen taakse kätkeytyy kuitenkin se, että useimpien syöttövuorojen tappiot tulivat 60-30 tai 60-40-tyyppisesti.

Ja mikä olennaisinta, oli espanjalaisvastustaja erinomainen. Carreno Busta totesi suorittaneensa kauden parasta peliään. Lausunto on painava jo sikäli, että tämä kausi on jo reilusti yli puolivälissä ja kestänyt puolisen vuotta.

Nurmi selittää vaisuutta


Toki Schwartzmanin peli ei ole muutenkaan viime aikoina kulkenut. Nurmikenttäkaudelta tuli yksi voitto ja kolme tappiota, eivätkä vastustajat olleet ATP-kiertueen terävimmästä päästä.

Toisaalta nurmi on argentiinalaiselle se heikoin alusta, ja alkuvuosi meni suhteellisen mukavasti. Voitto-tappiosaldo 26-16 on samaa luokkaa kuin aiempinakin vuosina, joten minkäänlaista romahdusta ei missään nimessä ole tapahtunut.

Toki suuremmat voitot ovat jääneet pitkälti ottamatta, ja mukana on hyvinkin selviä tappioita. Aiemmin mainittu Indian Wellsin kohtaaminen näytti kuitenkin realiteetteja siitä, miten haastava Ruusuvuoren tehtävä on.Ruusuvuori syötti tuolloin ykkösensä ruutuun 70-, Schwartzman vain 58-prosenttisesti. Argentiinalainen oli kuitenkin merkittävästi edellä ykkössyöttöpisteiden voittoprosenteissa (71-62). Moista ei saisi tapahtua, kun ottaa huomioon Schwartzmanin (korkeintaan) 170 senttimetrin pituuden. Hän onkin vuosi toisensa jälkeen yksi eniten vastustajan syöttöjä murtavista ja viimeisten joukossa omien syöttöjen pitäjistä.

Kun syötöstä ei saa tarpeeksi etua, on tehtävä liian vaikea


Indian Wellsissä molemmat tekivät valtavan paljon enemmän pakottamattomia virheitä kuin läpilyöntejä. Ottelun taso ei siis noussut missään nimessä korkeaksi. Toki tämäntyylisten, palautusvuoroissa omia syöttövuoroja parempaa jälkeä tekevien pelaajien kohtaamisessa pakottamattomien virheiden tekeminen on anteeksiannettavampaa. Syöttötykeillä läpilyöntejä kertyy paljon aloitusten ansiosta.

Ruusuvuoren massapeli on mennyt viime vuodesta eteenpäin, mutta vieläkin tekemistä on erittäin paljon. Jossain määrin parantunut liikkuminen auttaa asiassa, mutta juuri syötön hyödyntäminen on edelleen isohko ongelma. Varsinkin ottelun kestäessä ongelmat sillä saralla tuppaavat tulemaan enemmän esiin.


Niinpä Schwartzmanin voitto ei hyvinkin mahdollisesti tule suurella erolla. Mutta tulee hyvin todennäköisesti kuitenkin.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Diego Schwartzmanin otteluvoitto @1.49

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.49

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.48

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.48

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.44

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä