ATP500, Washington: Emil Ruusuvuori - Hubert Hurkacz

ATP500, Washington | Emil Ruusuvuori - Hubert Hurkacz | 3.8.2022 | 19:00
Kohde sulkeutuu: 03.08.2022 19:00
Emil Ruusuvuori (ATP-46) vei Washingtonin kisan avauskierroksella itsensä jatkoon tavalla, jota voinee luonnehtia toteamuksella "vaikeuksien kautta voittoon". Ottelu Mackenzie McDonaldia vastaan oli melkoista selviytymistä, jossa pelaajat tekivät pakottamattomia virheitä kovaan tahtiin.

Ratkaisuhetkillä niitä tapahtui McDonaldille enemmän, ja näin Ruusuvuori pääsee mittaamaan Hubert Hurkaczin (ATP-11) tämänhetkisen vireen. Hurkacz on pelannut säästeliäästi, sillä edellinen turnaus oli noin kuukauden takaa Wimbledonissa. Toki hän oli Washingtonissa kentällä jo nelinpelissä.

Tämänkaltaiset ottelut ovat 23-vuotiaan Ruusuvuoren uralla päättyneet vielä lähes järjestään tappioihin. On todennäköistä, että trendi toiselle kierrokselle pääsemisestä ja siinä putoamisesta jatkuu tälläkin kertaa.

McDonald-ottelu ei suomalaisen osalta vakuuttanut millään tavalla, ja Hurkacz kaivaa voiton tavalla tai toisella.Ruusuvuoren ja McDonaldin lukemiin 1-6, 4-6, 4-6 päättyneen väännön tilastot kertovat paljon. Suomalaiselle merkittiin tasan tuplasti enemmän pakottamattomia virheitä kuin läpilyöntejä (42-21). Vain 55 prosenttia omista syöttöpisteistä päättyi hänen edukseen, ja ongelmia tuottivat myös McDonaldin murtopallot. Hän hyödynsi niitä viisi kahdeksasta.Positiivista oli toki se, että Ruusuvuorella oli 12 murtopalloa. Lisäksi aivan ottelun ratkaisevimmilla hetkillä pelaaminen oli tarpeeksi hyvää. Toinen erä tuli vielä valtaosin McDonaldin virheiden ansiosta, mutta kiri kolmannen erän 0-3-tappiotilanteesta 6-4-voittoon oli hyvä työnäyte.

Yksi erikoisuuksista oli se, että McDonald voitti ykkössyöttöpisteistään vain 59 ja toisaalta kakkossyötöistään jopa 56 prosenttia.

Elämän parasta tennistä


Hurkacz pelasi siis viimeksi Wimbledonissa, jossa pelit päättyivät yllättävän lyhyeen. Alejandro Davidovich Fokina lopetti turnauksen puolalaisen osalta heti avauskierrokselle.25-vuotias Hurkacz on siitä huolimatta pelannut tällä kaudella elämänsä parasta tennistä. ATP-kiertuevoittoja on 28 ja tappioita 12 - tämänkaltaisiin lukemiin on Ruusuvuorella vielä matkaa.

Toki pelin taso on vaihdellut merkittävästi. Ensimmäisen tai viimeistään toisen kierroksen tappioita löytyy melko monta. Vastavuoroisesti tulostakin on tullut esimerkiksi Miamin Masters-välierän sekä Monte Carlon ja Madridin puolivälierän muodossa. Ranskan avoimissa mies eteni neljännelle kierrokselle.

Syöttöjen pitoprosentti on aivan superluokkaa


Kovat kentät ovat olleet hänelle merkittävästi parempia kuin massa, vaikka jälkimmäiselläkin tulosta on alkanut vähitellen tulla paremmin. Kohti US Openia mentäessä menestysodotukset ovat siis varsin korkealla.

Isokokoinen Hurkacz pitää syöttöjään loistavalla tasolla. Viimeisimmän vuoden aikana hän on voittanut syöttövuoroistaan viidenneksi eniten eli 88,6 prosenttia. Ruusuvuoren vastaava lukema on 77,0.

Palautusvuoroissa on toki merkittävä ero Ruusuvuoren eduksi: murtoprosentit 26,0-20,4.


Joka tapauksessa paineet omien syöttöjen pitämiseen ovat Ruusuvuorella varsin suuret, kun murtomahdollisuuksia tullee tarjolle hyvin vähän.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Hubert Hurkaczin otteluvoitto @1.52

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.52

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.5

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.5

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.48

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.47

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä