ATP-finaaliturnaus, välierä: Casper Ruud - Andrei Rublev

ATP-finaaliturnaus, välierä | Casper Ruud - Andrei Rublev | 19.11.2022 | 22:00

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 22:00


Casper Ruud (ATP-4) ja Andrei Rublev (ATP-7) ovat jo nyt onnistuneet Torinon finaaliturnauksessa varsin hyvin. Välieräpaikka on saavutus, jota saattoi kummaltakin odottaa mutta joka ei missään nimessä ollut selvä asia.

Keskinäisessä vertailussa todella tasaista


Miesten tämä kausi on edennyt hyvinkin samanlaisissa merkeissä ainakin tietyiltä osin. Ruudilla on 50, Rublevilla 51 voittoa. Tappioita venäläinen on kärsinyt kaksi vähemmän. Jopa hämmästyttävän tasaisesta suorittamisesta on siis keskinäisessä vertailussa ollut kyse.

Molemmat ovat nousseet korona-aikana uudelle tasolle. Rublev kypsyi noin 23-vuotiaana pelaajaksi, joka voittaa vähintään 70 prosenttia ATP-otteluistaan. Ruud seuraa hieman yli vuoden nuorempana samoja jälkiä.Suurimmissa turnauksissa Ruud on onnistunut tekemään hieman parempaa jälkeä. Rublevin paras Grand Slam -saavutus on edelleen puolivälierä, kun taas norjalainen eteni finaaliin sekä Ranskan että Yhdysvaltain avoimissa. Lisäksi loppuottelu kutsui Miamin Mastersissa.

Tuloksia on siis tullut yllättävänkin hyvin myös kovilla kentillä. Ruud on hyödyntänyt varsin mukavasti avautuneet kaaviot hyvin. Rublev on taas profiloitunut pelaajaksi, joka voittaa ennalta huonompansa kovilla prosenteilla, mutta aivan maailman parhaiden päihittäminen on ollut haastavaa.

Torinon otteluistakaan on vaikeaa vetää näiden pelaajien välille juuri mitään eroja. Ruud varmisti välieräpaikkansa jo kahden ottelun jälkeen voittamalla Felix Auger-Aliassimen & Taylor Fritzin. Fritzin päihittäminen tapahtui tosin täpärästi kolmannen erän tie-breakissa ja vieläpä niin, että siinä katkaisupelissä mentiin jatkopalloille.

Nadal-tappioon voi suhtautua kahdella tavalla


Toisaalta Ruud voitti kyseisessä ottelussa enemmän yksittäisiä pisteitä. Kolmas lohko-ottelu tuotti 5-7, 5-7-tappion Rafael Nadalille. Tulokseen voi suhtautua kahdella tavalla: yhtäältä Ruudilla ei ollut mitään pelillistä panosta, joten sikäli tuloksellakaan ei ollut merkitystä. Toisaalta ottelu idolia vastaan olisi ollut takuulla mieluisaa voittaa.Rublev petasi puolestaan itselleen jatkopaikkaa kolmannen erän tie-breakin voittamisella Daniil Medvedeviä vastaan. Novak Djokovic oli aivan liian kova, mutta venäläinen näytti hermojen hallintakykyä tulos tai ulos -ottelussa Stefanos Tsitsipasin kustannuksella.

Kaksi ensimmäistä erää menivät lievästi Tsitsipasin hallinnassa, mutta kolmas oli lopulta selkeästi Rublevin otteessa.


Molempien pelaajien vahvuudet piilevät kämmenlyönnissä. Tosin Ruud on onnistunut parantamaan sekä syöttöään että rystyään viime vuosina, ja yhtä lailla kehittynyt on kokonaisvaltaisuuden suhteen myös Ruud. Hyvin tasaisethan asetelmat tähänkin otteluun ovat.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Casper Ruudin otteluvoitto @2.3

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.2

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä