ATP-finaaliturnaus: Felix Auger-Aliassime - Taylor Fritz

ATP-finaaliturnaus | Felix Auger-Aliassime - Taylor Fritz | 17.11.2022 | 22:00

Kohde sulkeutuu: 17.11.2022 22:00


Felix Auger-Aliassimen (ATP-6) ja Taylor Fritzin (ATP-9) välisen ottelun henki on selvä. Voittaja etenee välierään, häviäjän turnaus päättyy.

Tähänastisessa Torinon turnauksessa on menty sikäli identtisesti, että molemmat ovat voittaneet Rafael Nadalin ja hävinneet Casper Ruudille. Auger-Aliassimen tappio oli erälukemien (6-7, 4-6) osalta selvempi kuin Fritzin (3-6, 6-4, 6-7), mutta toisaalta kummatkin ottelut olivat lopulta jokseenkin yhtä tasaisia voitettujen pisteiden osalta.

Tämän vuoden mittakaavassa Auger-Aliassime on ollut aavistuksen parempi pelaaja, mutta erot eivät ole olleet missään nimessä suuret. Olennaisin miesten välinen marginaali löytyykin syksyn ajalta. Viimeisimmät kuukaudet ovat sujuneet näistä pohjoisamerikkalaisista pelaajista selvästi paremmin kanadalaiselta.Auger-Aliassime yltyi lokakuussa kolmen turnauksen mittaiseen voittoputkeen, jossa uran ensimmäiset ATP-tittelit (vihdoin) irtosivat vastaansanomattomalla tavalla. Toki kyseessä oli kaksi 250-kisaa ja yksi 500-turnaus, joten vastustajien nimilista olisi voinut olla paljon kovempikin.

Fritz selviytyi Torinoon nipin napin


13 peräkkäistä otteluvoittoa ei kuitenkaan irtoa missään seurassa sattumalta, ja kanadalainen lihotti voittoputkeaan vielä Pariisin Mastersissakin. Siellä menestyssarjan lopetti välieräottelussa Holger Rune.

Fritzillä pelin taso on ollut elo-syyskuun taitteen US Openista lähtien keskimäärin heikompi. Hän vei toki nimiinsä Tokion 500-turnauksen, mutta siellä mies sai luovutusvoiton Nick Kyrgiosista, ja lisäksi titteliin riittivät kolmen erän voitot James Duckhworthista, Hiroki Moriyasta & Denis Shapovalovista ennen kuin finaalissa taipui Frances Tiafoe kahdessa tie-break-erässä.

Tokion triumfi ja Carlos Alcarazin loukkaantuminen pelasivat Fritzin pääsemään Torinoon. Muilta osin loppuvuoden peliesitykset eivät olisi huipennukseen riittäneet. US Openissa pelit päättyivät avauskierrokselle Brandon Holtia (ATP-303) vastaan.

Alkukauden keskinäinen oli tasainen


Auger-Aliassimen ja Fritzin toistaiseksi ainoa keskinäinen kohtaaminen pelattiin aivan alkuvuodesta Australian ATP Cupissa. Silloin Fritz voitti 6-7, 6-4, 6-4, mutta erot pelaajien välillä olivat pienet.Syötönmurrot ovat Torinon finaaliturnauksessa olleet nopean alustan vuoksi varsin vähissä. Se on tehnyt otteluista numerollisesti varsin tasaisia, ja yhden breikin merkitys voi nousta valtavaksi.


Sekä Fritz että Auger-Aliassime ovat onnistuneet nostamaan pelaajaprofiiliaan tämän kauden aikana. Syksyn vahvempi vire nostaa kuitenkin kanadalaisen merkittäväksi suosikiksi.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Felix Auger-Aliassimen otteluvoitto @1.62

STS Bet - Lue arvostelu

1.62

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.6

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.57

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.57

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.57

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä