ATP-finaaliturnaus: Mektic-Pavic - Glasspool-Heliövaara

ATP-finaaliturnaus | Mektic-Pavic - Glasspool-Heliövaara | 19.11.2022 | 19:30

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 19:30


Harri Heliövaara (ATP-13) ja Lloyd Glasspool (ATP-14) onnistuivat tekemään melkoisen saavutuksen varsinkin, jos ajattelee tilannetta esimerkiksi viime vuoden alussa. Aikaa kaukaa olisi pitänyt hakea skenaariota, jossa pari etenee finaaliturnauksessa vähintään välierään eli neljän parhaan joukkoon.

Vastaan tulevat Nikola Mektic (ATP-10) ja Mate Pavic (ATP-7). Pelaajat ovat sikäli tuttuja keskenään, että parit ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Molemmilla kerroilla kroatialaiset ovat olleet hieman parempia, mutta erot ovat olleet pieniä.Torinossa Mektic ja Pavic ovat edenneet voitosta voittoon. Erätappioitakin on vain yksi, kun avausottelussa kaksikkoa Dodig/Krajicek vastaan mentiin super-tiebreakiin.

Vakuuttavaa, joskin paljon tie-breakia


Koko turnauksen aikana kroatialaisten syöttö on murrettu vain kerran. Tämä tapahtui juuri Dodig/Krajicek-ottelussa, eli sen jälkeen on pelattu neljä erää niin, että miehet ovat pitäneet syöttönsä koko ajan.

Perjantaisessa pelissä Thanasi Kokkinakis & Nick Kyrgios eivät saaneet edes yhtä murtopalloa. Eipä niitä toisaalta ollut Mekticillä ja Pavicillakaan kuin yksi, joten äärimmäisen vahvasti syöttö edellä mentiin silläkin kertaa.

Tosin kroatialaisten ensimmäinen ottelu sujui vielä yskähdellen. Dodig ja Krajicek voittivat viisi yksittäistä pistettä enemmän, ja heillä oli myös merkittävästi enemmän murtopalloja. Sen jälkeen Mektic ja Pavic ovat olleet vakuuttavia, joskin kolme neljästä erästä on ratkennut tie-breakissa.

Glasspool ja Heliövaara pelasivat puolestaan loisto-ottelun tärkeässä tilanteessa eli alkulohkon päätöskamppailussa Marcel Granollersia & Horacio Zeballosia vastaan. Toki ensimmäisen erän 6-0-lukemissa oli "ilmaa", sillä tällä tasolla ja tasaisuudella kuusi-nollaan tarvitaan myös tavallista paljon heikompaa suorittamista erän häviäviltä.

Ei mitään pois


Ei silti mitään pois "Glassovaaralta". Heliövaara teki loistavia palautussuorituksia ja yleensä itsekriittinen pelaaja suitsutti syystäkin otteitaan blogissaan. Kun Glasspool syötti hurjalla tasolla, sisältyi 6-0:aan myös suuri määrä tämän parin onnistumisia.Niinpä Glasspoolilla ja Heliövaaralla on Torinossa takana yksi erinomainen, yksi hyvä ja yksi heikko ottelu.

Tämän kauden keskinäisissä otteluissa asiat ovat siis olleet hyvinkin pienestä kiinni. Wimbledonissa lukemat olivat Mekticin ja Pavicin eduksi 6-4, 7-6, 4-6, 2-6, 6-3 ja paria viikkoa aiemmin Queen's Clubilla 3-6, 7-6, 10-6. Lisäksi on hyvä muistaa, että tuolloin kesäkuussa Heliövaara ja Glasspool olivat rankingeiltaan vielä merkittävästi nykyistä alempana.


Torinossa marginaalit ovat todella pieniä jo siksi, että tie-break häämöttää varsinkin nelinpelissä erittäin usein. Sikäli kun Heliövaara pystyy pitämään päänsä kylmänä mahdollisissa vastustajan murtopalloissa, on tässäkin ottelussa ihan kaikki mahdollista.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Glasspoolin ja Heliövaaran otteluvoitto @2.55

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.5

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.4

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä