ATP-finaaliturnaus: Ram-Salisbury - Glasspool-Heliövaara

ATP-finaaliturnaus | Ram-Salisbury - Glasspool-Heliövaara | 15.11.2022 | 19:30

Kohde sulkeutuu: 15.11.2022 19:30


Harri Heliövaara (ATP-13) ja Lloyd Glasspool (ATP-14) lähtevät herkullisista asetelmista finaaliturnauksen lohkovaiheen toiseen otteluunsa Rajeev Ramia (ATP-3) ja Joe Salisburya (ATP-4) vastaan. Voitto ei vielä teoriassa varmistaisi suomalaisbrittiläiselle parille jatkopaikkaa mutta toisi sen jo äärimmäisen lähelle.

Vastaavasti tappiokaan ei romuttaisi vielä mitään. Asiat olisivat siinäkin vaiheessa lohkovoittoa myöden parin omissa käsissä.Ensimmäisessä ottelussa paria Arevalo-Rojer vastaan saavutettu voitto oli tietysti jo itsessään tärkeä. Hyvin merkittävää oli myös se, ettei erätappiota tullut loppulukemien 7-5, 7-6 jälkeen.

Avausotteluissa lähes äärimmäistä tasaisuutta


Muissa ensimmäisissä otteluissa pelattiin puolestaan niin paljon ristiin kuin voi pelata. Sekä Ram/Salisbury-Granollers/Zeballos-kamppailu että toisen lohkon kaksi ensimmäistä paremmuuden selvittelyä ratkottiin vasta kolmannen erän super-tiebreakissa.

Tätä taustaa ja äärimmäistä tasaisuutta vasten Heliövaara ja Glasspool näyttäytyivät lähes ylivoimaisina, kun he välttivät ainoina erätappion. Toki tasoero Arevalo/Rojeriin oli varsin vähäinen, kun voittanut pari vei yksittäisiä pisteitä itselleen yhdeksän vastustajia enemmän (73-64). Murtopalloja tuli voittaneelle parille kolme ja argentiinalaiselle sekä alankomaalaiselle kaksi.

Heliövaara ja Glasspool hallitsivat tapahtumia etenkin ykkössyötöillään, kun niistä pisteistä päättyi heidän edukseen yli 80 prosenttia.

Ramin ja Salisburyn voitto Granollersista ja Zeballosista hipoi puolestaan tasaisuudeltaan äärimmäisyyttä. Yksittäiset pisteet olivat tasan ennen super-tiebreakia, joka sekin päättyi pienimmällä mahdollisella erolla.

Pieniä marginaaleja jatkuvasti


Ylipäänsä miesten nelinpelin kärki on tiivistynyt maailmassa hyvin jännittäväksi. Hieman muista irrottautunutta - joskin Torinossa avausottelunsa hävinnyttä - kaksikkoa Wesley Koolhof-Neal Skupski lukuun ottamatta piste-erot ovat rankingissa pienet. Koolhof ja Skupski ovat tilanteesta huolimatta finaaliturnauksessa muiden kanssa aivan samalla viivalla.

Ram ja Salisbury ovat toki Glasspoolin ja Heliövaaran edellä pitkälti siksi, että he ovat menestyneet pistearvoltaan isommissa kisoissa paremmin.Tilanne ei silti ole näin mustavalkoinen. Ensinnäkin "Glassovaara" on parantanut otteitaan kauden mittaan ja ennen kaikkea he ovat voittaneet näiden parien molemmat kohtaamiset tänä vuonna.

Nämä voitot ovat vieläpä tulleet molemmilla kerroilla suoraan kahdessa erässä. Rooman massa-Mastersissa lukemat olivat 7-6, 6-3 ja Lontoon nurmella 7-6, 6-2. Pelityylit tuntuvat siis sopivan Ramia ja Salisburya vastaan.


Näiden syiden takia ottelua on syytä lähestyä miltei täysin tasabuukkina.

Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Glasspoolin ja Heliövaaran otteluvoitto @2.3

BetVictor - Lue arvostelu

2.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.25

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.2

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä