ATP250, Umag, finaali: Glasspool-Heliövaara - Bolelli-Fognini

ATP250, Umag, finaali | Glasspool-Heliövaara - Bolelli-Fognini | 30.7.2022 | 22.30
Kohde sulkeutuu: 30.07.2022 22:30
Harri Heliövaara (ATP-25) ja Lloyd Glasspool (ATP-34) jatkavat keskikesän voitokasta massakenttäpelaamista Kroatian Umagissa. Viimeviikkoisen Hampurin ATP500-tittelin jatkoksi kaksikko on edennyt pienemmän kategorian kisassa finaaliin.

Siinä tulevat vastaan italialaiset Simone Bolelli & Fabio Fognini. Asiaa ei voi pitää yllätyksenä, sillä Bolelli (ATP-32) ja Fognini (ATP-30) on sijoitettu turnauksessa ykköseksi.

Molemmat parit ovat kokeneet yhden tiukan ottelun, jossa ratkaisu haettiin match-tiebreakista. Kaikkiaan ennakkoasetelmia voi pitää tasaisena, jopa lähes täysin tasabuukkina.Suomalais-brittiläinen pari pudotti puolivälierässä match-tiebreakin kautta Rafael Matosin & David Vega Hernandezin. Voiton arvokkuudesta kertoo tämän brasilialaisen ja espanjalaisen muodostaman duon kolme saavutettua turnausvoittoa tältä kaudelta. Niinpä heidät olikin sijoitettu kisassa toiseksi, Glasspool ja Heliövaara kolmanneksi.

Vastustajien taso vaihtelee tämän kategorian turnauksessa paljon. Heliövaara ja Glasspool kohtasivat avauskierroksella suojarankingeilla pääkaavioon päässeet Sander Arendinsin & David Pelin. Seuraavaksi verkon toiselle puolelle tulivat järjestävän maan suhteellisen tusinatasoiset pelaajat Mili Poljicak & Nino Serdarusic.Niinpä ennen välierää ei erätappioita "Glassovaaralle" tullut, kuten ei tullut koko Hampurin turnauksessakaan. Neljän kovan ottelun ja kahdeksan peräkkäisen erän voittaminen oli Hampurissa kova työnäyte.

Tauko ennen Pohjois-Amerikkaa


Umagin jälkeen he jatkavat Pohjois-Amerikan Masters-turnauksiin. Ne alkavat runsaan viikon kuluttua Montrealissa. Ensi viikolla pidetään siis ottelutauko.

Semifinaalin numerot 6-1, 5-7, 10-8 kertovat ottelun luonteesta paljon. Gla/Hel:n mainion avauserän jälkeen vastustajat saivat juonesta kiinni.

36-vuotias Bolelli yritti aikanaan kaksinpeliuraa ja kävi yli kymmenen vuotta sitten parhaimmillaan ATP-rankingin 36. sijalla. Nyttemmin panostus on ollut jo pitkään täysin nelinpelissä, ja se on johtanut kelpo luokan uraan. Ranking-sijoitus oli vuonna 2015 kahdeksas.

Kaksin- ja nelinpeli kulkevat rinnakkain


Fognini, 35, on puolestaan vienyt kaksin- ja nelinpeliä rinnakkain. Tuloksentekomielessä nelinpeli on alkanut vähitellen nousta edelle. Tämä vuosi on mennyt jatkuvasti yhdessä pelaavalla parilla varsin mainiosti, kun voittoja on 23 ja tappioita yhdeksän.

Toki hekin ovat pelanneet melko paljon pieniä turnauksia. Ne ovat kuitenkin menneet oikein hyvin, ja lisäksi saldona on esimerkiksi kaksi Mastersien välierää. Enimmäkseen on edetty hyvinkin pitkälle, ja viime viikon kaltainen avauskierroksen putoaminen Hampurissa oli lähinnä poikkeus.Semifinaali sijoittamattomia Tomislav Brkiciä & Francisco Cabralia vastaan oli nelinpelille tyypillisesti kaksivaiheinen: avauserä rallatellen 6-0, toinen sitäkin tiukemmin 7-6(5).


Äärimmmäistä tasaisuutta on etukäteen tarjolla tästä ottelusta. Jopa 2,05 riittää silloin toisen osapuolen kertoimeksi.
Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Lloyd Glasspoolin ja Harri Heliövaaran otteluvoitto @2.05

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.05

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä