Australian avoimet: Lammons/Withrow - Glasspool/Heliövaara

Australian avoimet | Lammons/Withrow - Glasspool/Heliövaara | 20.1.2023 | 02:00

Kohde sulkeutuu: 20.01.2023 02:00


Harri Heliövaaralla (ATP-11) ja Lloyd Glasspoolilla (ATP-12) olisi voinut käydä Australian avointen arvonnassa parempikin onni. Heti ensimmäisellä kierroksella tulevat vastaan sijoittamattomiksi pelaajiksi melko hyvän ranking-sijan omistavat Nathaniel Lammons (ATP-41) ja Jackson Whitrow (ATP-46).

Toki Heliövaara ja Glasspool lähtevät otteluun joka tapauksessa suosikkeina. Tämä vuosi eli samalla uusi ATP-kausialkoi kuudella voitolla ennen Glasspoolin huonovointisuutta Adelaiden välierän aikaan.

Nyt britin olo on jo normalisoitunut, ja miehet pääsevät odottamaan luottavaisina sitä, milloin sääolosuhteiden sotkema ottelukaavio mahdollistaa pelaamisen.Viime vuosi oli etenkin Heliövaaran urakaari huomioiden melkoinen menestystarina. Tai itse asiassa kahden uran kaari, kun korkeasti välissä kouluttautunut mies nousi aivan uudelle tasolle nelinpelaajana.

Voittojen ja tappioiden vertailu osoittaakin hyvin ennakkoasetelmat myös tulevaan otteluun. Heliövaaran ATP-saldo viime vuodelta oli 49-27 ja Glasspoolin lähes yhtä hyvä 47-28. Huhtikuun alun jälkeen partneri ei vaihtunut enää kertaakaan, eli miehillä on yhteistä pelikokemustakin jo vähintään tarpeeksi.

Yhtä paljon voittoja ja tappioita


Sekä Lammonsilla että Withrowilla tuli yhtä paljon voittoja ja tappioita. Se tarkoitti rankingin hidasta mutta varmaa paranemista. Miehet lähtivät viime vuoteen listasijoilla 86 ja 90, eli he onnistuivat osapuilleen puolittamaan rankinginsa.Myös tämän vuoden alku osoittaa kuitenkin Heliövaaran ja Glasspoolin selkeää suosikkiasemaa. Siinä missä he voittivat ennen luovutusta saldolla 6-0, aloittivat Lammons ja Withrow luvuilla 4-2.

Jälkimmäisten kunniaksi on tosin syytä mainita, että vastustajat olivat paikoin selvästikin kovatasoisempia kuin korkealle kisoissa rankatuilla suomalaisella ja britillä. Olkoonkin, että Punen kisan puolivälierässä Lammons-Withrow'lle tuli takkiin intialaisparilta, joiden ranking oli sadan huonommalla puolella.

29-vuotiaat Lammons ja Withrow ovat nelinpelaajiksi suhteellisen nuoria, eivätkä he ole lähteneet juurikaan yrittämään uraa kaksinpelaajina. Grand Slam -menestys on toistaiseksi jäänyt hyvin pitkälti puuttumaan, vaikka Withrow ylsikin puolivälierään vuonna 2019 US Openissa.

Täysosuma haussa


Toki Glasspool ja Heliövaarakin hakevat edelleen Grand Slam -tason täysosumaa. Viime vuonna he etenivät kahdesti puolivälierään, ja suurin tähtihetki osuikin ATP-finaaliturnaukseen välieräpaikan muodossa. Peliesitykset olivat alati nousujohteisia, mistä kertovat semifinaali Pariisin Mastersissa sekä puolivälierä Roomassa ja Montrealissa.


Lammonsia ja Withrow'ta luonnehditaan syöttötykeiksi, eli yksittäisessä erässä ratkaisut saattavat olla pienestä kiinni. Glasspool ja Heliövaara hoitavat tästä kuitenkin rutiinilla tulevan voiton.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Glasspoolin ja Heliövaaran otteluvoitto @1.4

Osuma
Betfair - Lue arvostelu

1.4

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.37

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.36

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.33

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.33

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä