Australian avoimet: Matteo Berrettini - Andy Murray

Australian avoimet | Matteo Berrettini - Andy Murray | 17.1.2023 | 05:00

Kohde sulkeutuu: 17.01.2023 05:00


Tämän vuoden Australian avoimiin osuu jo ensimmäiselle kierrokselle useampikin hyvin meritoituneiden pelaajien kohtaaminen. Yksi niistä on ehdottomasti se, kun Matteo Berrettini (ATP-14) saa vastaansa Andy Murrayn (ATP-49).

Murrayn saavutukset ja niiden jälkeiset terveysongelmat ovat hyvin tiedossa. Berrettini on puolestaan kehittynyt pelaajana lähes jatkuvasti, vaikkakin viime vuoden loukkaantumiset ja sairastelut etenemistä hidastivatkin.

Nyt on mielenkiintoista nähdä, missä nämä pelaajat juuri tällä hetkellä menevät. Lähtökohtaisesti on toki selvää, että 26-vuotias Berrettini jatkaa huipulla pidempään kuin 35-vuotias Murray.Skotille on kuitenkin nostettava hattua siitä, mille tasolle hän on onnistunut suurten vastoinkäymisten jälkeen nousemaan. Kun pitkään näytti siltä, ettei uran jatkosta ole mitään toivoa, pystyi mies viime vuoden aikana voittamaan lähes 60 prosenttia kaikista ATP-otteluistaan.

Mielenkiintoisen erilaiset pelityylit


Viime kausi oli itse asiassa varsin tasaista suorittamista. Suuria menestyksiä ei tullut, muttei tullut myöskään jatkuvia ensimmäisen kierroksen tappioitakaan. Tämänhetkinen ranking-sijoitus 49 kertookin nykytilanteesta varsin hyvin. Semifinaaliin asti hän eteni pääsääntöisesti vain nurmella, mutta ennalta heikommat pelaajat hän voitti varsin suurella prosentilla.

Toki on tultu kauas tasosta, jossa Murray voitti kaudella 2016 huikeat 90 prosenttia otteluistaan. Se nosti miehen vihdoin myös rankinglistan ykköseksi. Hän pystyy kuitenkin luomaan hyvän haasteen kovimmillekin pelaajille. Pelityylit ovat mielenkiintoisen erilaiset erinomaisiin syötönpalautuksiin nojaavan Murrayn ja syöttöön pelinsä perustavan Berrettinin välillä.

Viime vuosikin oli lopulta hyvä


Berrettinin viime vuosi oli hyvä 32 voiton ja 12 tappion myötä, vaikka aivan 2021:n tasolle hän ei kuitenkaan yltänyt. Uusi ATP-kausi alkoi hänen osaltaan United Cupissa kolmella voitolla ja kahdella tappiolla. Voitot irtosivat Thiago Monteirosta, Casper Ruudista & Hubert Hurkaczista, häviöt tulivat Stefanos Tsitsipasille & Taylor Fritzille.Murray aloitti puolestaan Adelaidessa, jossa hän hävisi Sebastian Kordalle 6-7, 3-6. Tämän jälkeen mies suuntasi näytösturnaukseen, jossa taipui Alex De Minaur 2-0. Zhizhen Zhang voitti puolestaan Murrayn super-tie-breakin muotoisessa kolmannessa erässä.


Berrettinin pelaamista eristä suuri osa menee tie-breakiin. Silloin yksittäiset erätappiot ovat varsin todennäköisiä. Toki Berrettini on ehdottomasti voittajasuosikki, mutta 3-0-tuloksen todennäköisyys on kuitenkin pieni.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Andy Murray voittaa vähintään yhden erän (vetokohde Murray +2,5 erää) @1.48

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.48

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.43

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä