Australian Avoimet: Stéfanos Tsitsipás - Rinky Hijikata

Ke 18.1. | klo 11:30 | Australian avoimet | STÉFANOS TSITSIPÁS - RINKY HIJIKATA

Kohde sulkeutuu: 18.01.2023 11:30


Tsitsipásilla finaalipaikka tähtäimessä!


Australian avointen ykköskierroksella Quentin Halysin suoraan kolmessa erässä voittanut ja turnauksen kolmossijoitettu Stéfanos Tsitsipás saa Rod Laver Arenalla vastaansa kotiyleisön uuden suosikin Rinky Hijikatan. Villillä kortilla mukaan päässyt Hijikata päihitti avauskierroksella Yannick Hanfmannin viidessä erässä. Hanfmann johti jo 2-0, mutta Hijikata taisteli vielä tiensä komeasti jatkoon. Tie noussee pystyyn Suomen aikaa keskiviikkoaamupäivällä, mutta tilaisuus on ilman muuta nuorelle australialaiselle unohtumaton turnauksen pääareenalla.Melbourne on ollut viime vuosina Tsitsipásille mieluisa temmellyskenttä, mutta finaaliin asti ei maailmanlistan neljäntenä tällä hetkellä oleva kreikkalaisjätti ole toistaiseksi edennyt. Kahtena viime vuonna Daniil Medvedev on ollut semifinaaleissa etevämpi – yhteensä Tsitsipás on yltänyt semeihin kolmeen otteeseen.

Ensimmäisellä kierroksella Tsitsipás oli hyvävireistä Halysia vastaan selkeästi niskan päällä ja 3-0 ei ollut millään lailla vääryys. Tsitsipás takoi kenttään 17 ässää ja 64% ykkössyötöistä onnistui. Myös verkolla kreikkalaisella oli hyvä päivä, sillä 11:stä pallosta Tsitsipás voitti yhdeksän. Ottelu kasvatti Tsitsipásin voittoputken jo kahdeksaan – ennen Australian avoimia kaatui Matteo Berrettini, Borna Coric, David Goffin ja Grigor Dimitrov.


Hijikata eteni ykköskierrokselta komeasti jatkoon, mutta tämä ei kuitenkaan mikään sensaatio ollut – kertoimet olivat ottelun käynnistyessä lähellä tasabookkia eli 50-50-asetelmaa. Kaksoisvirheitä tuli peräti kuusi ja kakkossyötön kanssa oli ylipäätään hankaluuksia. Maailmanlistalla Hijikata on sijalla 169 ja Melbournessa australialaispelaaja on toista kertaa mukana Grand Slamissa. Ensimmäinen turnaus oli viime vuoden US Open, jossa Rafael Nadal oli vahvempi ykköskierroksella erin 3-1.

Keskiviikon ottelussa Hijikata saa taakseen Rod Laverin australialaisyleisön, mutta tokkopa tämä siivittää nuorukaista suureen urotekoon. Hijikata on tennispelaajaksi varsin lyhyt eli 178-senttinen, mikä auttamatta tarkoittaa haasteita niin syötöissä kuin verkkopelaamisessakin. Hijikata omaa kuitenkin varsin vikkelät jalat, mikä kompensoi pituusvajetta, joten liikaa ei kannata tähän jämähtää.

Ennakkosuosikki pitää pintansa!


Pelataan Tsitsipásin voittoa kolmessa erässä. Hijikata on pirteä ilmestys ja potentiaalia on reilusti, mutta nyt tulee levänneempi maailman top 5-pelaaja vastaan, jolla ei ole juurikaan heikkouksia. Aiemmin Tsitsipásin yhden käden rystyä sellaisena pidettiin, mutta tämä narratiivi ei kestä enää päivänvaloa. Nykyisellään kreikkalainen on yksi maailman parhaista kovan alustan pelaajista ja jatkopaikka kutsuu keskiviikkona.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Tsitsipás voittaa erin 3-0 @1.6

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.55

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.47

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.45

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.42

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo