Geneven ATP250-turnaus: Benoit Paire - Emil Ruusuvuori

Geneven ATP250-turnaus | Benoit Paire - Emil Ruusuvuori | 16.5.2022 | 20:30
Kohde sulkeutuu: 16.05.2022 20:55
Emil Ruusuvuoren (ATP-61) ruuhkaviikot massakentillä jatkuvat seuraavaksi Sveitsin Genevessä. Pelituntumaa on huhti-toukokuussa kertynyt runsaasti tällä alustalla, jossa tulokset ovat vähitellen parantuneet viime vuoteen verrattuna.

Benoit Pairen (ATP-65) vuosi on ollut koko korona-ajan jälkeiseen tapaan vaikea. 33-vuotiaan pelaajan ranking laskee tällä menolla vääjäämättä pian, kun hieman vanhemmat suoritukset poistuvat pistelaskusta.

Vaikka Paire on hävinnyt valtaosan vuoden otteluistaan, on niissä ollut yksi silmiinpistävä ominaisuus: lähes kerta toisensa jälkeen on menty pitkän kaavan kautta. Eli usein kolmeen erään ja Australian avoimissa neljänteen sekä viidenteen.

Ruusuvuori on puolestaan joko hävinnyt tai voittanut tänä keväänä selvästi. Nämä kaksi pelaajaa ovat kuitenkin juuri sellaisia, joilla on varsinkin massalla taipumus ailahdella melkoisesti.

Molemmat aiemmat keskinäiset kohtaamiset ratkaistiin vasta kolmannessa erässä, ja samaan on edellytykset nytkin.Pairen kokonaissaldo tältä kaudelta näyttää pääsarjojen osalta lohduttomalta: kaksi voittoa, 13 tappiota. Pientä valonpilkahdusta tuli kuitenkin viime viikon Madridin turnauksessa, johon ranskalainen karsi itsensä sisään voitoilla Brandon Nakashimasta & Federico Coriasta.

Ei niin paljoa läpijuoksuja


Kuten todettua, eivät tappiot ole kuitenkaan tänä vuonna olleet samanlaisia "läpijuoksuja" kuin joinain yleisöttöminä aikoina aiemmin. Neljästätoista viimeisimmästä ottelusta peräti yhdeksän on mennyt kolmeen erään.Ruusuvuori karsiutui ensin Rooman Masters-turnauksesta, kun arpa oli Sebastian Baezin muodossa varsin kova. Lopulta suomalainen pääsi kuitenkin pääsarjaan, jossa tuli 4-6, 4-6-tappio hieman alavireisesti kauden mittaan pelanneelle Cristian Garinille.

Paire ja Ruusuvuori kohtasivat viime kesän lopulla kahdesti Pohjois-Amerikan kovilla kentillä. Sekä Atlantassa että Winston-Salemissa mentiin samalla kaavalla: kaksi ensimmäistä erää menivät lukemin 6-4 ja 4-6.

Myös loppuratkaisu tapahtui suhteellisen samaan tapaan. Atlantan paahteessa Paire luovutti kolmannen erän 0-3-tappiotilanteessa ja Winston-Salemissa Ruusuvuori vei päätöserän 6-1.

Yksittäisiä väläytyksiä


Kokonaisuutena Paire on ollut massalla uransa aikana hieman menestyvämpi kuin kovilla kentillä. Se on selvää, että 33-vuotiaan pelaajan taival tämän tason tennispelaajana on ehtoopuolella.

Esimerkiksi viime vuonna hän pääsi rankinginsa perusteella pelaamaan kaikki Grand Slamit ja Mastersit pääsarjassa. Jokainen Grand Slam päättyi ensimmäiselle kierrokselle, samoin noin puolet Masterseista. Poikkeuksena oli Cincinnati, jossa ranskalainen yllätti puolivälieräpaikalla.Väläytys tapahtui myös Australian avoimissa tänä vuonna, jolloin Paire voitti Grigor Dimitrovin. Tappio tuli kelpo taistelun jälkeen Stefanos Tsitsipasille kolmannella kierroksella.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa pelataan kolme erää @2.5

Bet365 - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.48

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.35

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä