Rooman Masters: Emil Ruusuvuori - Cristian Garin

Rooman Masters | Emil Ruusuvuori - Cristian Garin | 10.5.2022 | 15:30
Kohde sulkeutuu: 10.05.2022 15:30
Emil Ruusuvuorta (ATP-61) lykästi melkoisesti. Pelit Rooman Mastersissa eivät päättyneetkään karsintaan, vaan onnekkaan häviäjän paikka aukesi Carlos Alcarazin supermenestyksen ansiosta. Espanjalaisnuorukainen vetäytyi Roomasta voitettuaan Madridin Mastersin.

Niinpä suomalainen pääsi kuin pääsikin pääsarjaan ja vieläpä suoraan toiselle kierrokselle. Ja kun Alcaraz olisi ollut sijoitettu pelaaja, sai Ruusuvuori hänen paikkansa ja saa kohdata sijoittamattoman Cristian Garinin (ATP-45).

Chileläisen Garinin tämä vuosi on ollut aiempiin verrattuna vaikea. Potentiaalia on kuitenkin niin paljon, että hänen pitäisi olla Ruusuvuorta vastaan massalla suosikki.Garin lopetti viime vuoden peräti ranking-sijaan 17. 185-senttinen pelaaja oli neljännellä kierroksella sekä Ranskan avoimissa että Wimbledonissa ja ylsi puolivälierään Madridin Mastersissa.

Tällä kaudella tilanteet ovat muuttuneet melkoisesti. Peli ei ole juurikaan kulkenut massallakaan. Yksittäinen valopilkku oli Houstonin turnaus, jossa Garin eteni semifinaaliin. Tosin sielläkin ottelujen kulku oli samankaltainen kuin chileläisellä monesti aiemminkin: jokainen kamppailu venyi kolmen erän mittaiseksi.Ennen ja jälkeen Houstonin kertyi peräti kuusi turnauksen ensimmäisen ottelun tappiota. Viime viikolla Madridissa Garin päihitti Frances Tiafoen, kunnes tuli selvä tappio Felix Auger-Aliassimelle.

Baez hallitsi kakkossyöttöpisteitä


Rooman avauskierroksella Garin sai vastaansa Francesco Passaron, eikä villin kortin pelaajasta ollut suurempaa uhkaa. Toki Passarokin sai varsin paljon murtopalloja ja onnistui murrossa kolmesti. Garin breikkasi vastustajansa syötön peräti seitsemän kertaa sinänsä lyhyessä, 6-3, 6-2-lukemiin päättyneessä ottelussa.

Ruusuvuoren karsintaottelu Sebastian Baezia vastaan kääntyi puolestaan loppua kohti koko ajan odotetumpaan suuntaan. Ruusuvuori johti tie-breakissa voittamansa ensimmäisen erän jälkeen toistakin syötönmurrolla, mutta vire ei kestänyt loppuun asti.Baezille merkittiin seitsemän murtoa, joista viimeisin ratkaisi ottelun kolmannen erän 7-5-tilanteeseen. Baez oli parempi etenkin palloralleissa, jotka kestivät viidestä kahdeksaan lyöntiä. Niistä argentiinalainen voitti 33, suomalainen 18.

Erikoisuus oli lisäksi se, että Baez voitti prosentuaalisesti paljon useamman pisteen kakkossyötöllä kuin ykkössyötöllä. Tosin juuri hänen kohdallaan asia ei ole valtavan yllättävä. Kaikkiaan Baezille kirjattiin lähes kaksi kolmasosaa niistä pisteistä, jotka alkoivat joko hänen tai Ruusuvuoren kakkossyötöillä.

Piti kohdata jo Monte Carlossa


Garinin ja Ruusuvuoren piti kohdata jo huhtikuussa Monte Carlon Mastersissa. Garin vetäytyi tuolloin Monacosta mainitun Houstonin välieräpaikan myötä.


Garin on kaikesta viime aikojen takkuilusta huolimatta voittanut 63 prosenttia ATP-massaotteluistaan turnausten pääsarjoissa. Ruusuvuoren vastaava prosentti on 41,2. Vaikka voittoja on alkanut tällä kaudella tulla, ovat kaaviot olleet hänelle suosiollisia.

En saa tässä Ruusuvuorta millään suosikiksi.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Cristian Garinin otteluvoitto @2.04

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.04

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.04

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.95

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä