ATP250, 's-Hertogenbosch: Emil Ruusuvuori - Ilja Ivashka

ATP250, 's-Hertogenbosch | Emil Ruusuvuori - Ilja Ivashka | 9.6.2022 | 14:00
Kohde sulkeutuu: 09.06.2022 16:30
Emil Ruusuvuoren (ATP-62) nurmikauden avaus oli lupauksia herättävä. Toisen ja kolmannen erän voitto Botic van de Zandschulpia vastaan oli hyvä suoritus riippumatta siitä, mitä ottelussa tapahtui.

Seuraavaksi odottaa Ilja Ivashka (ATP-45), joka oli suomalaiselle viime vuoden aikana jokseenkin painajainen. Valkovenäläinen voitti kaikki kolme keskinäistä kohtaamista erin 6-1, ja valtaosa eristä ratkesi isolla erolla hänen edukseen.

Pelilliset käyrät osoittavat kuitenkin eri suuntaan. Ruusuvuori on tänä vuonna kehittynyt, Ivashka taantunut.Ruusuvuori ei vielä ensimmäisessä erässä van de Zandschulpia vastaan onnistunut hankkimaan tarpeeksi pisteitä ykkössyötöillään. Niiden voittoprosentti oli siinä vaiheessa 59, ja itse asiassa kakkossyötöillä oli kertynyt peräti prosentti 80.Tilanne normalisoitui kuitenkin seuraavissa erissä. Ottelu kääntyi yhtäkkiä siinä vaiheessa, kun suomalainen onnistui ennen toisen erän puoliväliä ensimmäistä kertaa syötönmurrossaan. Van de Zandschulp ei meinannut saada kämmenlyöntiään kenttään enää millään, ja sitä kautta vastustaja pääsi dominoimaan tapahtumia täysin.

Murtopalloissa osaratkaisu


Lopulta Ruusuvuori onnistui saamaan syötöillänsä myös suoria pisteitä. Se on nurmella erityisen tärkeää. Vaikka hän syöttikin vain kolme ässää, päättyi ykkössyöttöpisteistä kuitenkin voittoon 70 prosenttia.

Mikä tärkeintä, pystyy Ruusuvuori tällä hetkellä hoitamaan murtopallotilanteita huomattavasti paremmin kuin ATP-uransa alkumetreillä. Ratkaisu tapahtui pitkälti niissä: Ruusuvuori voitti seitsemästä murtopallostaan viisi, van de Zandschulp kymmenestä tilaisuudestaan vain kaksi.

Ivashka ei ole ollut tällä kaudella mitenkään erityisen vakuuttava. Voittoja on ATP-otteluista yhdeksän, tappioita 11. Hän on edennyt kahdesti 250-kisan puolivälieriin, mutta isompaa menestystä ei ole tullut missään turnauksessa.

Erityisesti massakausi oli vaikea, ja kyseinen alusta onkin ollut 28-vuotiaalle Ivashkalle toistaiseksi heikoin. Ranskan avoimista tuli lähtö toisella kierroksella Cristian Garinia vastaan.

Ivashka teki läpimurron, mutta tänä vuonna on ollut hankalampaa


Viime vuosi oli valkovenäläiselle eittämättä läpimurto ATP-tasolle. Voitto-tappiosaldo oli komea, 31-16. Näitä tilastoja kaunistivat siis myös kolme Ruusuvuorta vastaan vietyä voittoa.

Ensimmäinen niistä voidaan vielä laittaa Ruusuvuoren massavaikeuksien piikkiin. Sen sijaan kovillakin kentillä Ivashka höykytti vastustajaansa Winston Salemissa peräti 6-2, 6-1 ja Nur-Sultanin hallissakin vielä 4-6, 6-4, 6-1.Nurmella Ivashkalle on kertynyt seitsemän voittoa ja viisi tappiota. Toki viime vuonna vastustajat olivat melko monilta osin suhteellisen heikkoja, mutta ei Wimbledonin neljättä kierrosta ole kuitenkaan syytä vähätellä.

's-Hertogenboschin avausottelussaan Ivashka voitti tiistaina Mackenzie McDonaldin 6-3, 6-7, 6-1. Molemmilla pelaajilla oli toisessa erässä useita ratkaisupaikkoja, McDonaldilla siis eräpalloja, Ivashkalla ottelupalloja.

Kolmas erä oli lopulta yhtä maalia. Isompaa hätää ei Ivashkalla missään vaiheessa ollut, sillä McDonald onnistui hankkimaan vain kaksi murtopalloa eikä kumpikaan niistä tuottanut tulosta. Ivashka voitti ykkössyöttöpisteistään peräti 89 prosenttia.


Suurta murtopallojen määrää tuskin on luvassa Ruusuvuorellekaan, sillä Ivashka pitää syöttöjään keskimäärin useammin kuin suomalainen.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto @2.2

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.2

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.14

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.1

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä