ATP250-turnaus, Mallorca: Emil Ruusuvuori - Ilja Ivashka

ATP250-turnaus, Mallorca | Emil Ruusuvuori - Ilja Ivashka | 20.6.2022 | 14:00
Kohde sulkeutuu: 20.06.2022 14:00
Emil Ruusuvuorelle (ATP-56) ei olisi voinut tulla juuri karumpaa arvontatulosta kuin Mallorcan pienessä ATP-kisassa tuli. Ilja Ivashka (ATP-42) on ollut suomalaiselle melkoinen mörkö, ja ottelun voittamalla olisi edessä Stefanos Tsitsipasin kohtaaminen.

Ruusuvuori ja Ivashka kohtaavat hämmentävästi jo viidettä kertaa ATP-tasolla vain hieman yli vuoden aikana. Kaikki neljä kohtaamista on vienyt Ivashka erin 8-1 ja pelein 52-23.

Erot ovat siis olleet hurjat ottaen huomioon pelaajien yleisen tasaisuuden ATP-maailmassa. Vaikka keskinäisille kohtaamille ei yleisesti ole syytä antaa määräänsä suurempaa painoarvoa, on tällainen historia jo pakko noteerata. Kun vedonlyöntiyhtiöt pitävät tätä kohdetta lähes tasabuukkina, on mentävä Ivashkalla.Esimerkiksi Ivashkan urakehitystä, Ruusuvuoresta puhumattakaan on käyty vaikkapa tässä vihjeessä läpi jo paljon. Keskitytäänpä siis siihen, mitä näiden miesten poikkeuksellisen monessa keskinäisessä ottelussa on tapahtunut.

Isoja eroja


Ivashka on syöttänyt lähes kaikissa otteluissa ykkösensä ruutuun paremmalla prosentilla. Ylivoimaisesti suurin ero on siinä, miten valkovenäläinen on pystynyt voittamaan ykkössyöttöpisteitä vastustajaansa verrattuna. Nämä prosentit ovat olleet ottelu ottelulta seuraavat, Ivashka ensin mainittuna: 78-61, 65-64, 83-49, 73-58.

Merkittävä marginaali on ollut myös kakkossyöttöpisteissä. Tosin kahdessa viimeisimmässä kohtaamisessa Ruusuvuori on jo pystynyt voittamaan prosentuaalisesti Ivashkaa enemmän pisteitä, jotka ovat alkaneet kakkosilla.Kaikista karuin tilasto on murtopalloissa. Kahdessa ottelussa Ruusuvuori ei pystynyt hankkimaan niitä ainuttakaan ja kolmannessakin vain yhden! Esimerkiksi viimeisimmässä 's-Hertogenboschin nurmiottelussa Ivashkalla oli yhdeksän murtopalloa, suomalaisella ei yhtään.

Mainitussa ottelussa Ivashka voitti yksittäisistä pisteistä 66, Ruusuvuori 53. Vaikka ero näissä ei ollut aivan murtopallojen tai erälukemien 6-4, 6-2 luokkaa, se oli kuitenkin olemassa.

Ei puolivälieriä pidemmälle


Tällä kaudella Ruusuvuoren voitto-tappiolukemat ovat olleet Ivashkaa paremmat. Näkymät Wimbledonia ajatellen ovat suhteellisen hyvät, sillä tulosta on tullut nyt myös nurmella merkittävästi viime vuotta paremmin.Ivashka putosi 's-Hertogenboschissa puolivälierässä 6-7, 4-6-lukemin Daniil Medvedeviä vastaan. Kaikkiaan suurimmat menestykset ovat tänä vuonna jääneet puuttumaan, kun missään kisassa hän ei ole edennyt puolivälierää pidemmälle.


Tietyt lähihistorian seikat puhuisivat Ruusuvuoren voiton puolesta. Tässä kohdassa ei kuitenkaan voi sivuuttaa keskinäisten ottelujen tapahtumia. Ivashkaa on pidettävä tässä suosikkina.

Loading...

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Ilja Ivashkan otteluvoitto @1.9

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.83

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.82

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä