Hampurin ATP500-turnaus: Lorenzo Musetti - Emil Ruusuvuori

Hampurin ATP500-turnaus | Lorenzo Musetti - Emil Ruusuvuori | 20.7.2022 | 20:00
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 20:00
Emil Ruusuvuori (ATP-42) hyödynsi Diego Schwartzmanin heikohkon päivän Hampurin ATP500-turnauksen ensimmäisellä kierroksella. Eikä toki ole syytä ottaa ylen määrin asioita pois Ruusuvuorelta: suomalainen pelasi riittävän hyvin saavuttaakseen sekä ranking-pisteiltään että toki vastustajan yleisen tason osalta arvokkaan voiton.

Lisäksi hän pelasi itselleen hyvän potentiaalin näkymät turnauksen jatkoa ajatellen. Ruusuvuori ei tule todennäköisesti olemaan suosikki missään vaiheessa tätä kisaa, mutta etenemismahdollisuudet ovat silti olemassa.

Sellaiset löytyvät ehdottomasti myös Lorenzo Musettia (ATP-62) vastaan. Kaksikymppinen italialainen on nimenomaan massalla varsin hyvän luokan pelaaja, mutta suoritustaso ailahtelee todella paljon.

Musettin ottelut tuntuvat venyvän lähes kerta toisensa jälkeen kolmen erän mittaisiksi eli pituudeltaan maksimiin. Näin kävi todella pitkässä avauskierroksen kamppailussa Dusan Lajovicia vastaankin.

Italialaisen pelivire ei ole ollut tänä vuonna kovin hyvä. Ruusuvuorella on varsin hyvät mahdollisuudet jatkaa kisassa eteenpäin.Ruusuvuoren ja Schwartzmanin ottelu oli juuri sellaista vääntöä kuin siitä saattoi ounastellakin. Jo pelkästään ensimmäinen erä kesti lähes puolitoista tuntia, vaikkei siinä menty edes tie-breakiin. 40-40-tilanteet seurasivat toisiaan, oli syöttäjänä sitten kumpi tahansa.Lopulta olikin varsin yllättävää, että Schwartzman onnistui syötönmurrossa vain kahdesti. Tilaisuuksia siihen kyllä oli yhdeksän breikkipallon edestä.

Tasaista oli sekä Ruusuvuorella että Musettilla


Ratkaisun avaimia löytyi myös siitä, että Schwartzman voitti vain 35 prosenttia omista kakkossyöttöpisteistä. Sinällään ottelu oli hyvin tasainen sikälikin, että yksittäiset pisteet menivät Ruusuvuoren eduksi 92-82 selviltä näyttävistä 7-5, 6-4-erälukemista huolimatta.Samaa tiukkuusastetta oli myös Musetti-Lajovic-ottelu. Siinä yksittäisten pisteiden tulossato oli Musettin eduksi 116-104. Ja yhtä lailla murtopalloissa ratkottiin tätäkin kamppailua monilta osin. Musetti onnistui kahdessa neljästä mahdollisuudestaan, Lajovic vain yhdessä seitsemästään.

Tasoittuuko Musettin tie-break-tilasto?


Musettin ainakin toistaiseksi voimassa oleva kyvyttömyys tuloksentekoon massan ulkopuolella on tehnyt hänestä noin puolet ATP-otteluistaan voittavan pelaajan. Tältä kaudelta on 14 voittoa ja 16 tappiota. Lajovic-voittoa edelsi neljän peräkkäisen häviön putki. Niistä kolme tuli toki nurmella, johon nuori pelaaja ei näytä olevan vielä sopeutunut juuri lainkaan.

Musetti on ollut vielä lyhyellä urallaan erinomainen tie-break-pelaaja. Hän on voittanut pelaamistaan katkaisupeleistä yli kaksi kolmasosaa, kun esimerkiksi Ruusuvuoren voittoprosentti niissä on 50.

Mikäli nämä tilastot normalisoituvat vuosien mittaan, heijastuu se luonnollisesti vääjäämättömällä tavalla myös Musettin otteluvoittoprosenttiin.

Ruusuvuori ei edelleenkään ole mikään fantastinen massapelaaja, ei edes kovin hyvä. Mikä urakehityksen kannalta tärkeintä, alkaa hän kuitenkin vähitellen olla kilpailukykyinen. Voittojakin on jo irronnut melko mukavaan tahtiin, jos tässä vaiheessa ei mieti syvällisemmin vastustajien senhetkistä pelitasoa tai tasoa ylipäätään.


Musetti on hävinnyt tällä kaudella kahdesti Schwartzmanille massakentillä. Jo siitä Ruusuvuori pystynee ammentamaan itseluottamusta.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto @2.45

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.45

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.3

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.3

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.3

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä