ATP250-turnaus, München: Maxime Cressy - Emil Ruusuvuori

ATP250-turnaus, München | Maxime Cressy - Emil Ruusuvuori | 27.4.2022 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 17:00
Emil Ruusuvuoren (ATP-63) kaavio jatkuu Münchenissä suosiollisena. Maxime Cressy (ATP-65) päihitti omassa avauskierroksen ottelussaan Daniel Evansin, mikä oli ainakin vedonlyöntikertoimien valossa yllätys.

Niinpä suomalainen pääsee suosikkina myös tähän toisen kierroksen otteluun. Puolivälierässä olisi tarjolla todennäköisesti Alexander Zverev - vihjettä kirjoittaessa hänen ja tanskalaisen Holger Runen ottelun lopputulos ei ollut vielä tiedossa.

Cressy on syöttö-volley-miehenä arvaamaton pelaaja varsinkin massalla, jossa pelatut ottelut ovat varsin vähissä. Tie-breakin mahdollisuus on aina olemassa, mikä nostaa yhteispelien potentiaalista kokonaismäärää.

Jos tie-break tulee, tarvittaisiin toisessa erässä korkeintaan yhdeksän peliä vedon osumiseen. Ruusuvuori massalla ei vakuuta vieläkään niin paljoa, että hänen murskavoittoon uskoisi yhtäkkiä.Ruusuvuori voitti avauskierroksella Yoshihito Nishiokan tiukkojen vaiheiden jälkeen 7-6, 7-5. Avauserän tie-break meni hänen edukseen pienimmällä mahdollisella erolla 7-5.

Ottelun anti oli sikäli odotettua, että murtopalloja nähtiin varsin paljon. Ruusuvuori hoiti ne tilanteet paremmin, sillä hän onnistui 30-prosenttisesti, Nishioka vain 15-prosenttisesti. Suomalainen pelasti siis 11 vastustajan 13 murtopallosta.

Nishiokan voittoprosentti kakkosilla oli selvästi parempi kuin ykkösillä


Lopulta syötöt siis pidettiin vaikeuksien kautta varsin usein. Erikoisuus oli se, että Nishioka voitti prosentuaalisesti jopa selvästi enemmän pisteitä kakkossyötöillään (65) kuin ykkössyötöillään (55) alkaneista palloralleista.

Ruusuvuori syötti ykköset ruutuun peräti 76-prosenttisesti. Kakkossyöttöpisteistä tuli voitoksi hieman alle puolet, mutta tässä tapauksessa se riitti.

Cressyn voittolukemat Evansia vastaan olivat 6-4, 6-4. Evansin vaikeuksista kertoo se, että Cressy voitti kakkossyötöilläänkin 70 prosenttia pisteistä. Vaikka yhdysvaltalaisen kakkosissakin on ruutia, ei Evansin peruspeli lähtenyt toimimaan juuri lainkaan. Tästä kielii hänen onnistumisensa kakkossyöttöpisteissä, joista päätyi omaksi pisteeksi vain 33 prosenttia.

Yhdysvaltain yliopistotenniksen kasvatti, 24-vuotias Cressy on ollut tänä vuonna hyvin ailahteleva pelaaja. Tenniskautta voi toistaiseksi pitää hänen läpimurtonaan, joskin jää nähtäväksi, onnistuuko mies vakiinnuttamaan paikan säännöllisenä ATP-miehenä.

Alamäki alkoi Australian jälkeen


Viitteitä kovasta suorittamisesta nähtiin Melbournen 250-kisan finaalipaikalla, johon Cressy eteni karsintojen kautta. Finaalissa vastaan tuli Rafael Nadal, jolle Ruusuvuori oli hävinnyt kisan aiemmassa vaiheessa.

Sen jälkeen Cressy eteni Australian avoimissa neljännelle kierrokselle, kunnes alkoi alamäki. Tuloksena oli viisi peräkkäistä ensimmäisen kierroksen tappiota, joista valtaosa matalan tai erittäin matalan rankingin pelaajille.

Itse asiassa parhaan listasijoituksen näistä miehistä omisti kohtaamishetkellä Ruusuvuori. Hän oli noin kuukausi sitten parempi Miamin kovalla kentällä lukemin 6-3, 6-2. Tasoero ei kuitenkaan ollut numeroiden luokkaa: molemmilla oli kolme murtopalloa, joista Ruusuvuori onnistui kolmesti, Cressy ei kertaakaan.


Yhdysvaltalaisen alavire on siis ollut silmiinpistävää, mutta voitto Evansista tuonee luottamusta tekemiseen. Eiköhän Ruusuvuori tämän voita, mutta ei välttämättä kovin suurella erolla.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä yli 21,5 peliä @1.85

Huti
Casumo - Lue arvostelu

1.85

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.83

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.79

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä