Montrealin Masters: Emil Ruusuvuori - Hubert Hurkacz

Montrealin Masters | Emil Ruusuvuori - Hubert Hurkacz | 10.8.2022 | 03:00
Kohde sulkeutuu: 10.08.2022 03:00
Emil Ruusuvuori (ATP-44) nappasi mukavan 45 pisteen potin voittamalla Montrealin Mastersin avauskierroksella Stan Wawrinkan. Toisella kierroksella olisi mahdollisuus pistemäärän tuplaamiseen, kun vastaan tulee Hubert Hurkacz (ATP-10).

Nämä pelaajat kohtasivat melko tasan viikko sitten Washingtonin ATP500-turnauksessa. Tuolloin Ruusuvuori vei 6-4, 7-6-voiton menettämättä syöttöään kertaakaan. Edes tie-breakissa Hurkacz ei onnistunut voittamaan ainuttakaan suomalaisen syöttöpistettä.

Yksittäisiä pisteitä Ruusuvuori voitti kahdeksan enemmän (73-65). Toki tosiasia on se, ettei hänelläkään ollut koko ottelussa kuin yksi murtopallo. Sen merkitys nousi todella suureksi.

Erot pelaajien välillä tulevat tuskin tälläkään kertaa olemaan isot suuntaan tai toiseen. Ruusuvuori sai jo kolmen erän verran kokemusta Montrealin tämänvuotisista olosuhteista, ja mahdollisuudet voittoon ovat suhteellisen hyvät. Viikon takaisen "päänahan" merkitystä ei ole tässä kohdassa syytä vähätellä.Hurkaczin kokonaistilanteesta voi lukea enemmän vaikkapa tästä viime viikon vihjeestä. Viimeisimmissä kisoissa on piisannut vaihtelevuutta: yksi turnausvoitto ja kolme putoamista heti ensimmäisessä ottelussa.

Toki tippumiset ovat tulleet enemmän tai vähemmän niukoilla eroilla ja tämä kausi on ollut aivan uran huippuluokkaa. Sikäli syytä isompaan huoleen tuskin on, mutta Ruusuvuoren kannalta puolalainen tulee silti vastaan jo toista kertaa sopivaan aikaan. Onhan syytä muistaa, ettei Hurkacz ole ainakaan vielä mikään kestotähti näin korkeilla ranking-sijoilla.

Ykkös- ja kakkossyöttöjen voitoissa pienehkö ero


Mainittakoon viimeviikkoisesta ottelusta vielä se, että kumpikin voitti suuren määrän myös kakkossyötöillään alkaneista pisteistä. Mielenkiintoinen seikka olikin se, että Hurkaczin ykkös- ja kakkossyöttöpisteiden voittoero oli poikkeuksellisen pieni verrattuna siihen, kuinka hän yleensä pitää syöttönsä todella tehokkaasti nimenomaan ykköstensä avulla.Ruusuvuoren ja Wawrinkan välinen, 6-3, 3-6, 6-3 päättynyt ottelu aaltoili laidalta toiselle. Kokonaisuutena Ruusuvuori voitti suurimman osan sellaisista pisteistä, jotka kestivät vähintään yhdeksän lyöntiä. Lyhyissä, käytännössä vain syötön ja korkeintaan kolme muuta lyöntiä sisältäneissä ralleissa Wawrinka oli hieman parempi.

Avauserässä Wawrinka teki todella paljon pakottamattomia virheitä. Niitä tuli 14, läpilyöntejä vain kuusi. Ruusuvuoren vastaavat lukemat olivat 10-7.

Sveitsiläiskonkari nousi kuin nousikin mukaan toisessa erässä. Isoja ongelmia tuottanut kämmenlyönti alkoi toimia, ja kyseinen erä oli lopulta selvästi hänen hallussaan.

Turnauksessa mielenkiintoiset näkymät


Ottelun selkein ratkaisu löytyi lopulta ykkössyöttöprosenteista. Se oli Ruusuvuorella komeasti 73, Wawrinkalla 56, vaikka jälkimmäinen onnistuikin parantamaan lukemiaan ottelun aikana.

Voitto oli Ruusuvuorelle poikkeuksellisen maistuva vastustajan takia.
Ruusuvuoren näkymät Montrealin kisassa ovat mielenkiintoiset. Jos Hurkacz kaatuu, ovat mahdollisuudet eteenpäinkin varsin hyvät.

Kanadassa ei piinaa helle, vaan sateet häiritsivät pääsarjan ensimmäistä päivää melkoisesti. Olosuhteista ei suomalaismenestys jää siis kiinni.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto @2.5

Huti
Betfair - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.4

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.4

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.4

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä