Lontoo, ATP500: Emil Ruusuvuori - Quentin Halys

Lontoo, ATP500 | Emil Ruusuvuori - Quentin Halys | 14.6.2022 | 14.30
Kohde sulkeutuu: 14.06.2022 14:30
Emil Ruusuvuori (vihjettä tehdessä vielä ATP-rankingilla 62) selviytyi täpärääkin täpärämmin Queen'sin ATP500-kisan pääsarjaan. Nelikymppinen Feliciano Lopez taipui kaikkea muuta kuin vaivatta 6-3, 6-7, 7-6.

Oman karsintataipaleensa selvitti myös Quentin Halys (ATP-88). 25-vuotias ranskalainen on ollut tänä vuonna nouseva pelaaja, joka onnistui nyt nurmellakin lupauksia herättävästi. Massaspesialisti Alejandro Tabilon odottikin taipuvan, mutta voitto myös Denis Kudlasta oli positiivinen juttu varsinkin, kun edellisen viikon karsinta Stuttgartissa oli päättynyt luovutukseen.

Tämän parin voittajaa odottaa seuraavalla kierroksella villin kortin pelaaja Jack Draper. Hän päihitti Taylor Fritzin selvänumeroisesti.

Halysilla on kertoimia parempi mahdollisuus hyödyntää Ruusuvuoren ailahtelu nurmella.Ruusuvuoren ja Lopezin kamppailu meni melkoiseksi väännöksi. Vielä ensimmäisessä erässä suomalaisella ei näyttänyt olevan mitään hätää, kun Lopez lahjoitti hänelle syötönmurron kolmella samaan syöttövuoroon osuneella kaksoisvirheellään.

Molemmissa sunnuntain karsintaotteluissa vain yksi syötönmurto


Siinäpä se koko ottelun ainoa syötönmurto sitten olikin. Toisessa ja kolmannessa erässä syöttö pidettiin siis peräkkäin 26 kertaa, ja minimurtoja nähtiin vasta tie-breakeissa.Ruusuvuori ajautui vaikeuksiin, ja kolmannen erän tie-break oli melkoinen jännäri. Ruusuvuori johti 5-3 eli oli kahden pisteen päässä otteluvoitosta. Hetkeä myöhemmin ensimmäisen ottelupallon hankki kuitenkin itselleen Lopez: 6-5.

Ruusuvuori hoiti tämän ensimmäisen koetinkiven ja pelasti myös toisen vastustajan ottelupallon erinomaisella palautuksella. Oma syöttö toimi riittävästi siihen, ettei Lopezin kolmaskaan ottelupallo tuonut ratkaisua. Sen sijaan suomalaisen ensimmäinen mahdollisuus tuotti tuloksen, kun Lopez sortui kaksoisvirheeseen.

Ensimmäisen erän suhteellisen selvien tapahtumien myötä Ruusuvuori voitti koko ottelussa 15 pistettä Lopezia enemmän. Lopulta mentiin siis kuitenkin melkoista kolikonheittoa.Myös Halysin ja Kudlan ottelussa nähtiin vain yksi murtopallo, vaikka 7-6, 6-4-lukemat näyttäisivätkin suhteellisen selviltä. Halys pitikin syöttöjään merkittävästi helpommin, kun yksittäiset pisteet menivät ranskalaisen eduksi 81-64.

Vahvasti positiivista


Halys lähti tähän kauteen ranking-sijalta 151, eli trendi on ollut vahvasti positiivinen. Mies on nostanut asemiaan hyvällä jäljellä Challenger-kisoista. Plakkarissa on jo tässä vaiheessa vuotta viisi Challenger-finaalia, joista kaksi on päättynyt voittoihin.

Haastajatason mittapuulla massa on ollut miehen paras alusta voittoprosenteilla tarkasteltuna. Isoa eroa koviin kenttiin ei kuitenkaan ole.

ATP-kiertueella hän on tullut tunnetuksi lähinnä toistuvista villeistä korteista Ranskan avoimiin. Toista kierrosta pidemmälle eivät rahkeet ole Grand Slamien pääsarjoissa vielä riittäneet - tosin sivumennen sanoen tilanne on sama myös Ruusuvuorella. Halys on pyrkinyt useasti karsintojen kautta Wimbledoniin, mutta portit eivät ole auenneet. Nyt tilanne on ranking-parannuksen myötä toinen.


Ruusuvuoren nurmipelaaminen ei ole vakuuttanut niin paljoa, että häntä tohtisi pitää kertoimien mukaisena ennakkosuosikkina.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Quentin Halys'n otteluvoitto @2.5

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.5

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.45

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

2.4

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä