Miesten puolivälierä: Casper Ruud - Holger Rune

Miesten puolivälierä | Casper Ruud - Holger Rune | 1.6.2022 | 21:45
Kohde sulkeutuu: 01.06.2022 21:45
Casper Ruud (ATP-8) ja Holger Rune (ATP-40) kohtaavat Norjan ja Tanskan näkökulmasta hyvinkin historiallisessa Ranskan avointen puolivälieräottelussa. Hiljattain vasta 19 vuotta täyttänyt Rune on ensimmäinen tanskalaispelaaja Grand Slam -turnauksen puolivälierässä tenniksen avoimella aikakaudella.

Vielä Ruudiakin nuorempi mies on edennyt tämänvuotisessa turnauksessa vakuuttavasti. Kun katsoo pelkästään voittoja ja tappioita tämän ja viime vuoden osalta, pitäisi Ruudin olla ehdottomasti todella selvä ennakkosuosikki.

Hurjassa pelattavien kisojen putkessa etenevän norjalaisen pelaamisessa on kuitenkin ollut heikkouden merkkejä. Tulokset ja peliesitykset eivät ole niin vakuuttavia kuin pelkät numerot antaisivat ymmärtää.

Jos jommallakummalla on tässä ottelussa klassisesti vain voitettavaa, on hän ehdottomasti Rune. Kannuksia jo hankkineella Ruudilla on loistava tilaisuus parantaa ranking-asemia entisestään, mutta tanskalaishurmos voi hyvinkin kantaa edelleen.Ruud on joutunut Ranskan avoimissa Runea tiukemmalle. Norjalaisen kohdalla ottelu Emil Ruusuvuorta vastaan on edelleen ainoa, joka on ratkennut suoraan kolmessa erässä. Jo-Wilfried Tsongan, Lorenzo Sonegon & Hubert Hurkaczin kanssa vietettiin vähintään neljä, Sonegon tapauksessa viisi erää.

Ei mitään pois Runelta


Hurkaczia vastaan Ruud hallitsi kahta ensimmäistä erää selvästi ja ansaitsi luonnollisesti sillä voittonsa. Vaikka kolmas erä kääntyi puolalaiselle ja hän johti neljättäkin, ei suoritusvarmuus lopulta riittänyt.Rune pääsi toki sijoittamattomaksi pelaajaksi helpolla kolmella ensimmäisellä kierroksella. Avauskierroksella voitetun Denis Shapovalovin vire ei ole ollut hyvä, ja Henri Laaksonen & Hugo Gaston taipuivat vaivattomasti.

Edelleen on syytä todeta, ettei nimimies Stefanos Tsitsipas ollut neljännellä kierroksella parhaimmillaan. Sikäli Runen voittamien ottelujen lista näyttää vastustajien osalta vahvemmalta kuin todellisuus.

Nuorukaiselta ei kuitenkaan ole syytä ottaa mitään pois. Rune on paukutellut ottelusta toiseen huomattavasti enemmän läpilyöntejä kuin pakottamattomia virheitä, joten peruspeli toimii mainiosti.

Ruud on tälläkin kaudella lähes viime vuoden kaltaisessa voitto-tappiosaldossa. Silti tekeminen ei ole täysin vakuuttanut, vaikka näin tuntuukin vähän hassulta kirjoittaa esimerkiksi kovan kentän Masters-finaalin jälkeen.Kyseinen Miamin loppuottelu tuli kuitenkin äärimmäisen helpon kaavion kautta. Massalla hän on hävinnyt Grigor Dimitroville, Botic van de Zandschulpille, Pablo Carreno Bustalle & Dusan Lajovicille. Lisäksi Geneven finaalissa irtosi todella täpärä voitto Joao Sousasta.

Joko Ruudilla painaa?


Kun Ranskan avoimet on hänelle jo kahdeksas peräkkäinen peliviikko, pitää sillekin asialle alkaa uhrata jokunen ajatus. Eriä on takana valtava määrä, vieläkö mies jaksaa fyysisesti ja henkisesti?

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Holger Runen otteluvoitto @2.75

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.63

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.63

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä