US Open, nelinpelin 3. kierros: Heliövaara-Glasspool - Kokkinakis-Kyrgios

US Open, nelinpelin 3. kierros | Heliövaara-Glasspool - Kokkinakis-Kyrgios | 5.9.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 05.09.2022 23:30
Kovaa nousua nelinpelimaailman huipulle tehneet Lloyd Glasspool & Harri Heliövaara ovat kovan paikan edessä US Openin kolmannella kierroksella. Yhdenneksitoista sijoitettu pari kohtaa Australian avoimet voittaneet Thanasi Kokkinakisin & Nick Kyrgiosin. Etenkin Kyrgios on todella vakuuttavassa vireessä myös kaksinpelin puolella, ja myös Kokkinakis tekee loukkaantumisten jälkeen hyvää paluuta.

Kun nämä miehet ovat tänä vuonna pelanneet nelinpeliä yhdessä, on jälki ollut erinomaista. Heliövaaran ja Glasspoolin peli ei kulkenut Pohjois-Amerikassa ennen US Openia loistokkaasti, ja australialaiskaksikko on tässä varsin selkeä ennakkosuosikki.Glasspool ja Heliövaara ovat päässeet nauttimaan - toki maanantain vastustajiensa tapaan US Openissa sijoitettujen pelaajien statuksestaan. Toki etenkään toisella kierroksella vastustaja ei ollut siinä mielessä helpoimmasta päästä, kun verkon toisella puolella oli kokenut kaksikko Klaasen-Melo.

Se ottelu etenikin varsin tasaisena, vaikka lukemat 6-4, 7-6 antaisivatkin kenties olettaa jotain muuta. Kuitenkin tie-break meni suomalais-brittiläiselle kaksikolle vasta jatkopalloilla 8-6, ja voitettujen yksittäisten pisteiden ero oli pienehkö, kahdeksan kappaletta.Toisaalta "Glassovaaralla" oli viisi murtopalloa vastustajan kahta vastaan, joten sikäli pienoinen hallinta tapahtumista pysyi heillä oikeastaan alusta loppuun. Ensimmäisellä kierroksella he hoitivat vaivattoman voiton duosta Blumberg-Kezmanovic.

Kyrgios ja Kokkinakis joutuivat puolestaan ensimmäisessä ottelussa melko tiukille kaksinpelistäkin tuttujen Gastonin & Mussettin kanssa. Toisaalta tämänkin asian voi kääntää niin päin, että 4-6 hävityn avauserän jälkeen aussit pystyivät pitämään pelin kontrollissa loppuerien mentyä 6-3 ja 6-4.

Vakuuttavaa New Yorkissa ja koko kauden aikana


Toisen kierroksen voitto Göranssonista & Nishiokasta tuli täsmälleen samoilla lukemilla kuin Heliövaara-Glasspoolilla Klaasenista ja Melosta. Erona oli kuitenkin se, että tässä 7-6, 6-4-tapauksessa Kokkinakis ja Kyrgios pitivät syöttöjään varsin helposti ja veivät myös tie-breakin selvin 7-3-numeroin.

Kyrgios on ollut kaksinpelissä todella vakuuttava niin New Yorkissa kuin itse asiassa koko tällä kaudella. Viimeisimpänä näyttönä kelvatkoon ykkössijoitetun Daniil Medvedevin pudottaminen lopulta selvällä erolla erin 3-1. Myös Kokkinakis on ollut tänä vuonna kaksinpelissä yli 50 prosenttia otteluistaan voittava pelaaja, mikä on mainio saavutus vaikeiden vuosien jälkeen.Kyrgios ja Kokkinakis voittivat siis kaksikkona Australian avoimet, eikä se titteli sijoittamattomina pelaajina tullut toden totta helposti. Jo toisella kierroksella vastassa olivat ykkössijoitetut, ja matkan varrella taipui muitakin kärkinimiä.

17-3


He veivät yhdessä tittelin myös hiljattain Atlantan pienehkössä kisassa, ja keväällä tuli välieräpaikka Miamin Mastersissa. Kun he ovat tänä vuonna pelanneet kimpassa, on voittoja tullut 17 ja tappioita vain kolme. Huikea saldo.


Huonosti ei toki ole mennyt Heliövaaralla ja Glasspoolillakaan, päinvastoin. Silti he ovat vääjäämättä varsin suuriakin altavastaajia miltei hurmoksessa pelaavaa Kyrgiosia ja partneriansa vastaan.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Nick Kyrgiosin & Thanasi Kokkinakisin otteluvoitto @1.57

Huti
Betfair - Lue arvostelu

1.57

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.57

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.57

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.57

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.54

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä