US Open, välierä: Karen Khachanov - Casper Ruud

US Open, välierä | Karen Khachanov - Casper Ruud | 22:00
Kohde sulkeutuu: 09.09.2022 22:00
Casper Ruudin (ATP-7) jo nyt lähes satumaiselle kaudelle on tarjolla melkoista jatkoa. Norjalainen pääsee kovan kentän Grand Slam -välieräotteluunkin jopa merkittävänä suosikkina. Sen sijaan että vastaan olisi tullut Nick Kyrgios, onkin finaalipaikan esteenä "vain" Karen Khachanov (ATP-31).

Kun myös Carlos Alcaraz eteni välierään, ei Ruudin nousu ranking-ykköseksi ole sentään todennäköinen. Siitä huolimatta norjalaisella on tältä kaudelta jo Ranskan avointen finaalipaikka, kaksi kovien kenttien Masters-finaalia ja nyt siis US Openin välierä. Tämä kaikki on paljon enemmän kuin olisi ikinä voinut kuvitella.

Khachanov on pelannut mainion turnauksen. Hänellä on kuitenkin tällä kaudella ollut taipumuksena ailahdella ottelujen sisällä melkoisesti. 1-6-tyyppiset erätappiolukemat eivät ole edes kovin harvinaisia.

Siksi tässä ottelussa paras vetovalinta on Ruud miinusmerkkisellä pelien tasoituksella. Jos yksittäinen erä repsahtaa hänelle isolla erolla, ovat ainekset osumaan jo todella hyvät.Ruudin suotuisat tämän kauden kaaviot jatkuvat ja jatkuvat. Vaikka Matteo Berrettini kuulostaa varsin kovalta puolivälierävastustajalta, ei italialainen lopulta ollut vielä US Openissa parhaassa vireessään. Ensimmäiset puolitoista erää menivät täysin Ruudin tahtiin, mistä vähintään puolet johtui Berrettinin suuremman luokan vaikeuksista.

Eipä silti, toki Ruud pelasi mainion ottelun. Kuitenkin jälkimmäiset puolitoista erää olivat jo sitä, mitä ottelulta olisi voinut etukäteen odottaa: hyvin tasaista pelaamista.

Khachanov onnistuu yllättämään usein silloin, kun sitä vähiten odotetaan. Tähän kategoriaan menevät hänen uransa suurimmat saavutukset eli olympiahopea viime vuodelta sekä Pariisin Masters-voitto 2018. Näiden lisäksi hän on yltänyt vain kolmesti Masters-puolivälierään ja kolmesti Grand Slam -puolivälierään. Perjantaina odottaa hänen 26-vuotiaan elämänsä ensimmäinen Grand Slam -välierä.Hienosta turnauksesta huolimatta pelin taso on jälleen vaihdellut ottelujen sisällä. Ensimmäisellä kierroksella meni yksi erä Denis Kudlalle, toisessa ottelussa myös yksi Thiago Monteirolle. Jack Draper taipui suoraan kolmessa erässä, kunnes siirryttiin trillereihin. Sekä Pablo Carreno Busta neljännellä kierroksella että Kyrgios puolivälierässä väänsivät venäläisen kanssa viisi erää.

Menestys ei ollut näköpiirissä


Ennen US Openia Khachanov hävisi Cincinnatin avausottelussaan Sebastian Kordalle 3-6, 4-6 ja sitä ennen Montrealissa Marin Cilicille 3-6, 2-6. Washingtonissa taival päättyi toisessa ottelussa Yoshihito Nishiokalle. Merkit eivät siis olleet sellaiset, että US Openista olisi voinut ennustaa kovinkaan merkittävää menestystä.Tällä kaudella Khachanov on voittanut 31 ja hävinnyt 20 ottelua. US Openin myötä vuosi on kääntymässä kokonaisuutena uran parhaiden luokkaan.

Syötönmurroissa iso ero


Ruud on edelleen merkittävästi parempi pelaaja massalla, mutta ero Khachanoviin on ollut selkeähkö myös kovilla kentillä. Pelaajat ovat viimeisimmän vuoden aikana pitäneet näillä alustoilla syöttönsä suunnilleen yhtä usein, mutta Ruudin onnistuneissa syötönmurroissa on 4,5 prosenttiyksikön ero Khachanoviin.


Khachanov on tälläkin kaudella vienyt yksittäisiä eriä kaikkein kovimmilta vastustajiltaankin. Suoritustaso ei kuitenkaan ole pitkässä juoksussa useinkaan riittänyt, ja esimerkiksi Kyrgios ei ollut missään nimessä terävimmillään puolivälierässä.

Ruudilla on loistava tilaisuus yltää taas kerran urotekoon.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Casper Ruudin voitto -3,5 pelin tasoituksella @2.01

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.01

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.9

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä