Miesten 4. kierros: Alex De Minaur - Cristian Garin

Miesten 4. kierros | Alex De Minaur - Cristian Garin | 04.07.2022 | 13:00
Kohde sulkeutuu: 04.07.2022 13:00
Alex De Minaurin (ATP-27) ja Cristian Garinin (ATP-43) taipaleet neljännelle kierrokselle ovat valitettava osoitus maailman kokonaismenosta ja myös turnauksen ikävistä sairastumisista. Molemmat ovat päässeet etenemään valtavan helpossa kaaviossa.

Garin sai kohdata kaksi karsintojen kautta onnekkaina häviäjinä mukaan päässyttä pelaajaa ennen kuin kolmannella kierroksella tuli vastaan Jenson Brooksby.

De Minaur toki ansaitsikin helpompaa väylää sijoitetun pelaajan statuksen ansiosta. Hän on toistaiseksi voittanut yhden massaspesialistin sekä kaksi nuorta brittiä, joista villin kortin pelaaja Liam Broady taipui kolmannella kierroksella.

De Minaur on ollut urallaan oleellisesti parempi pelaaja sekä kovilla kentillä että nurmella. Hänellä on kuitenkin ollut sama taipumus kuin Garinilla: ottelut venyvät usein pitkiksi.

Australialainen on ehdottomasti suosikki, mutta pelaaminen ailahtelee siinä määrin, että Garin vie kyllä vähintään yhden erän reilusti yli puolella kerroista.De Minaur nautiskeli Wimbledonin avauskierroksella 3-0-voiton Hugo Dellienistä. Jack Draperia vastaan kaksi ensimmäistä erää mentiin hyvin tasaisesti, mutta toinen kääntyi De Minaurille tie-breakissa suoraan 7-0, ja lähes samaa rataa etenivät selvin numeroin päättyneet kolmas ja neljäs erä.Broady ei puolestaan 0-3-tappiossaan yltänyt kertaakaan edes tie-breakiin asti. Voi siis todeta De Minaurin lunastaneen vakuuttavasti tämän hienon saumansa edetä pitkälle. Sauman hienous sen kuin jatkuu.

Garin on hoitanut voitot "onnekkaista häviäjistä"


Oivallisesti on onnistunut tilaisuudessaan myös Garin. "Onnekkaita häviäjiä" Elias Ymeriä & Hugo Grenieriä vastaan ei tarvittu ainuttakaan katkaisupeliä, ja homma toimi tarpeeksi hyvin myös sijoitettua pelaajaa Jenson Brooksbya vastaan.

Garin teki tosin tuossa ottelussa enemmän pakottamattomia virheitä kuin läpilyöntejä. Onkin perustellumpaa todeta, että Brooksby oli ottelussa kovin säyseä. Hän voitti aivan liian vähän pisteitä ykkössyötöillään. Garin oli monin tavoin aktiivisempi pelaaja vierailtuaan myös verkolla huomattavasti vastustajaansa useammin.De Minaur ja Garin kohtasivat aivan Wimbledonin alla Eastbournessa. Sen ottelun vei aussi 6-3, 6-3 ja oli yksittäisten pisteidenkin perusteella selvästi parempi. Toisaalta murtopalloja pelaajat onnistuivat hankkimaan lähes saman määrän, mutta De Minaur käytti ne hyödykseen merkittävästi paremmin.

Pitkää kaavaa jo pidemmältä ajalta


Tällä kaudella De Minaurin tilastot ovat maanantain vastustajaansa paremmat. Huomio kiinnittyy kuitenkin siihen, että ensin mainittu on pelannut melko paljon pitkiä otteluita. Gariniin sama asia pätee jo pidemmältä ajalta.

Lisäksi De Minaurin nurmikausi ei ole ollut pelkkää menestystä. 's-Hertogenboschissa hän hävisi avauskierroksella selvästi Adrian Mannarinolle.


Tasoeroa nurmella on siis De Minaurin eduksi. Silti nimenomaisesti yhden yksittäisen erän voittaminen on Garinille enemmän kuin hyvin mahdollista. Uskaliaammat voivat kokeilla myös De Minaurin 3-1-voittoa tulosvetomielessä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Cristian Garinin voitto +2,5 erän tasoituksella @1.79

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.79

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.76

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.75

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä