Miesten 2. kierros: Emil Ruusuvuori - Botic van de Zandschulp

Miesten 2. kierros | Emil Ruusuvuori - Botic van de Zandschulp | 30.6.2022 | 13:00
Kohde sulkeutuu: 30.06.2022 13:00
Emil Ruusuvuori (ATP-49) ja Botic van de Zandschulp (ATP-25) kohtaavat toista kertaa alle kuukauden sisällä nurmikentällä. Tällä kertaa pelipaikkana on Wimbledon, kun edellinen kohtaaminen tapahtui van de Zandschulpin kotimaassa ja terkemmin 's-Hertogenboschissa.

Tuolloin ottelu kääntyi alankomaalaisen lukemin 6-4 voittaman avauserän jälkeen täysin suomalaiselle, kun loput erät menivät numeroin 6-2, 6-1. Sen jälkeen molemmat ovat saaneet onnistumisia, ja toisaalta peli on paikoin myös takkuillut.

Suosikkia on hyvin vaikeaa nimetä, ja mennään käytännössä samalla vihjeellä kuin kesäkuun alussa.Ruusuvuoren avausottelu Yoshihito Nishiokaa vastaan oli oikeastaan kaksivaiheinen. Nishioka teki kahdessa ensimmäisessä erässä valtavan määrän virheitä, ja suomalainen pääsi niissä erissä hyvin helpolla.

Uran ensimmäistä 3-0-voittoa ei silti Ruusuvuorelle vieläkään tullut. Nishiokan ottelun ainoa syötönmurto tuli kolmannen erän loppupuolella, minkä myötä myös erävoitto ikään kuin lipsahti japanilaiselle.Myös neljäs erä oli kahta ensimmäistä selvästi tasaisempi, ja tällä kertaa oli Ruusuvuoren "vuoro" murtaa syöttö ratkaisuvaiheissa.

Ei loistokkuutta, mutta riittävän hyvää


Ottelun taso ei missään nimessä noussut huippuluokkaan, mistä kertovat parhaiten Nishiokan luvut: 19 voittolyöntiä ja siihen nähden valtavat 46 pakottamatonta virhettä.

Ruusuvuori oli ottelun aktiivisempi osapuoli. Mitään loistokkuutta ei häneltäkään nähty, mutta 49 voittolyöntiä ja 48 pakottamatonta virhettä oli kohtalainen saldo. Hän vieraili aiempaan verrattuna suhteellisen usein verkolla ja hoiti ne tilanteet hyvin.

Parannettavaa jäi syöttöpeliin lähinnä siltä osin, että kolmannen erän kaksoisvirheet (yhteensä 5) olivat merkittävä käänne kolmannen erän tapahtumissa.

Varma van de Zandschulp


Van de Zandschulp pääsi helpolla omasta Wimbledonin avausottelustaan Feliciano Lopezia vastaan. Lukemat 6-2, 6-3, 6-3 olivat selvää kauraa uransa "jälkihöyryillä" etenevän Lopezin myötä.

Van de Zandschulp pelasi hyvin varmasti, mistä kertovat 36 läpilyöntiä ja vain 15 pakottamatonta virhettä. Peruspelin laatu korostui, kun ässiä ei kertynyt kovin paljoa kaksoisvirheitä enempää.

Ykkössyöttöpisteistään alankomaalainen voitti peräti 91 prosenttia. Kehittämiskohde on ehdottomasti se, että vain noin puolet ykkösistä osui syöttöruutuun.

Tämän kauden tilastot ovat Ruusuvuorella ja van de Zandschulpilla keskenään hyvin samankaltaiset. Molemmilla on ATP-pääsarjaotteluista saman verran tappioita (16), van de Zandschulpilla kaksi voittoa enemmän.Edellisen kohtaaminen ratkesi monilta osin siihen, että Ruusuvuori käytti murtopallonsa huomattavasti vastustajaansa tehokkaammin. Itse asiassa hänellä oli vähemmän murtopalloja, mutta se ei tahtia lopulta haitannut.


Ääritasaisista lähtökohdista tässä mennään, ja yli kahden kipuavia kertoimia kannattaa hyödyntää.Pelivalintamme:

Emil Ruusuvuoren otteluvoitto @2.15

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.15

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä