Nelinpeli, 3. kierros: Heliövaara/Glasspool - Mektic/Pavic

Nelinpeli, 3. kierros | Heliövaara/Glasspool - Mektic/Pavic | 3.7.2022 | 13:00
Kohde sulkeutuu: 03.07.2022 13:00
Yksi Harri Heliövaaran "toisen uran" hienoista hetkistä tapahtuu sunnuntaina paikallista aikaa aamupäivällä kentällä numero 13. Heliövaara pääsee yhdessä Lloyd Glasspoolin kanssa haastamaan maailman kakkosparin Mate Pavic-Nikola Mektic.

Maailmantilastossa kolmantena oleva Pavic ja kuudenneksi rankattu Mektic päihittivät suomalais-brittiläisen parin todella täpärästi hiljattain Queen'sin turnauksen finaalissa.

Mektic ja Pavic ovat edenneet tähän asti hieman sujuvammin kuin sunnuntain vastustajansa. Kroaateilla on kahdesta ensimmäisestä ottelusta yksi, Heliövaaralla ja Glasspoolilla kaksi erätappiota.

Eivät tasoerot silti niin suuret ole, etteivätkö Heliövaara ja Glasspool pystyisi huippuonnistumisella jopa voittamaan ottelun.Heliövaara ja Glasspool olivat suurehkoissa vaikeuksissa Wimbledonin toisella kierroksella. Selkeänä ennakkosuosikkina yhdysvaltalaista ja norjalaista kaksikkoa vastaan lähteneet miehet joutuivat viiteen erään, ja ottelun kulku vaihteli poikkeuksellisen paljon loppulukemien 6-1, 3-6, 6-3, 3-6, 6-4 osoittamalla tavalla.

Heliövaara ja Glasspool voittivat yksittäisistä pisteistä 129, vastustajat 115. Varsin tasaisesta ottelusta siis puhuttiin, ja selvän ensimmäisen erän jälkeen vastustajat olivat jopa niskan päällä.

Tsemppausta tarvittiin


Heliövaara totesi, että toistensa tsemppaamista tarvittiin tällä kertaa paljon. Hän uskoo kaksikon pystyvän parantamaan tästä vielä merkittävästi.Voittajapari hoiti murtopallot hieman tehokkaammin, ja varsin positiivista oli ykkössyöttöpisteiden voittoprosentti 82. Myös ykkössyöttöprosentti 62 oli riittävän hyvä.

Pavicin ja Mekticin toistaiseksi ainoa erätappio tapahtui toisen kierroksen toisessa erässä yhdysvaltalaisparia vastaan. Kolme muuta erää sujuivat kuitenkin kroaateilta jokseenkin takuuvarmasti.

Täydellistä työtä


Kaksikko on tehnyt nurmialustoilla toistaiseksi täydellistä työtä tämän kauden osalta. Takana on kaksi kisavoittoa eli sitä kautta kymmenen peräkkäisen otteluvoiton suora.

Miehet voittivat siis ensin Queen'sin kisan, jonka loppuottelu oli tasainen. Heliövaara ja Glasspool olivat pelanneet aiemmin samana päivänä loppuun välieränsä, joten rasitusta kertyi hieman ylimääräistä. "Glassovaara" voitti avauserän 6-3, mutta toinen meni tie-breakissa vastustajille 7-3 ja match-tie-break 10-6.Voittokulku jatkui vielä Eastbournessakin. Pavicin voitto-tappiosaldo tältä kaudelta on vakuuttava 33-11 ja Mekticilläkin lähes samaa luokkaa. Nämä miehet valloittivat Wimbledonin mestaruuden viime vuonna.


Pavic ja Mektic ovat menossa todennäköisesti maailman ykköspariksi vähitellen myös ranking-pisteiden osalta. Silti Heliövaaran ja Glasspoolin tekeminenkin on ollut tällä kaudella hienolla tasolla. Tämä pari on venynyt ennenkin, ja

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Lloyd Glasspoolin ja Harri Heliövaaran otteluvoitto @4.5

Huti
William Hill - Lue arvostelu

4.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

4.5

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

4.2

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.00

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä