Miesten 3. kierros: Jannik Sinner - John Isner

Miesten 3. kierros | Jannik Sinner - John Isner | 1.7.2022 | 13:00
Kohde sulkeutuu: 01.07.2022 17:40
Jannik Sinner (ATP-13) ja John Isner (ATP-24) ovat luovineet sijoitettuina pelaajina itsensä kolmannelle kierrokselle kohtaamaan toisensa. Isnerin osalta perjantaina nähdään todennäköisesti historiallisia hetkiä. Asiasta voi lukea lisää tästä linkistä.

Isnerin kannalta oli tärkeää, että voitto Andy Murraysta irtosi neljässä erässä. Näin 38-vuotiasta erittäin isokokoista pelaajaa mahdollisesti kiusaavat jaksamisasiat eivät toivottavasti näy vielä ainakaan tässä ottelussa.

Sinner on näyttänyt perusvarmuutensa riittävän nurmikentälläkin, kun Wimbledonista on tullut kaksi kappaletta 3-1-voittoja.

Tämän otteluparin selvästi parhaaksi pelikohteeksi nousee Isner +1,5 erää, eli Sinnerin 3-2-voittokin riittäisi osumaan. Mikäli alussa mainitut jaksamisongelmat alkaisivat vaivata, olisivat ne ajankohtaisia todennäköisesti vasta viidennessä erässä.Sinner hävisi avauskierroksella Stan Wawrinkaa vastaan toisen ja kakkoskierroksella Mikael Ymeriä vastaan kolmannen erän. Muuten italialaisella ei ole ollut mitään hätää, vaan erävoitot ovat tulleet joko selvin tai erittäin selvin numeroin.

Pelilliset ääripäät vastustajina parin päivän välein


Vastustajien osalta parissa päivässä tulevat eteen pelilliset ääripäät. Ymer on yksi kiertueen parhaista syötönmurtajista ja yksi huonoimmista omien syöttöjen pitäjistä. Isnerillä asiat ovat tunnetusti toisin päin.Ymerin ominaisuudet näkyivät myös Sinner-ottelun tilastoissa. Ruotsalainen onnistui voittamaan ykkössyöttöpisteistään vain 57 prosenttia, mikä on nurmella hurjan pieni luku. Vastaavasti kakkossyötöillä omaksi eduksi kääntyi lähes yhtä suuri osuus (54 prosenttia), mikä on puolestaan oikeinkin kelpo luokkaa.

Sinner on hoitanut omat syöttövuoronsa enimmäkseen varmasti. Ymeriä vastaan hän teki kuitenkin enemmän pakottamattomia virheitä kuin voittolyöntejä, mikä on hieman huolestuttavaa mahdollista jatkoa ajatellen.

Edessä olevassa ottelussa tavanomaiset lainalaisuudet eivät juuri päde. Ilman järisyttäviä yllätyksiä murtopallot ovat vähissä, vaikka Sinner sinällään onkin syötönmurtajana hyvää luokkaa.Isner pelasi Murrayta vastaan ylivoimaisesti paremmin kuin avausottelussa, jossa hän kohtasi ranskalaisen karsijan Enzo Couacaudin. 36 ässää on jo hurja luku sinänsä, mutta yhdysvaltalainen oli terävänä myös verkolla. 70 prosenttia verkoille nousuista päättyi hänen edukseen.

Pelipäivät eivät ole Isnerillä veljiä keskenään


Isner pystyi hankkiutumaan hyviin asemiin joidenkin erien tai viimeistään tie-breakien alussa. Hän onnistui kontrolloimaan tapahtumia, eikä Murray onnistunut hankkimaan koko ottelussa kuin kaksi murtopalloa. Nekin Isner selvitti edukseen, ja lopulta hän oli se, joka onnistui tekemään kamppailun ainoat vastustajan syöttövuorojen riistot, kaksi kappaletta.


Avausottelu yhdessä aiemman vaihtelevan Wimbledon-historian ja tämän kauden kanssa osoitti kuitenkin sen, että pelipäivät ei ole tenniksen mittapuussa jättiläisellä veljiä keskenään.

Oletusarvo on joka tapauksessa, ettei Sinner tästä helpolla pääse. Vähintään kaksi erävoittoa vaikka sitten tie-breakien kautta on todennäköisempää kuin parhaat kertoimet antavat ymmärtää.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

John Isnerin voitto +1,5 erän tasoituksella @1.8

Huti
Casumo - Lue arvostelu

1.8

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.76

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.75

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.72

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä