Miesten kaksinpeli, voittajaveto

Miesten kaksinpeli, voittajaveto | 27.6.2022 | 13:00
! Kohde sulkeutuu: 10.07.2022 16:00 !
Wimbledonin miesten kaksinpelin lähestyessä näkymät ovat varsin mielenkiintoiset. Novak Djokovicin pitää kolmen viimeisimmän vuoden mestarina olla ykkössuosikki tälläkin kertaa.

Kiinnostavia haastajia kuitenkin löytyy, ja tällä kertaa he eivät ensisijaisesti ole sellaisia, joihin on korona-aikana totuttu. Daniil Medvedev puuttuu maailmantilanteen vuoksi koko turnauksesta.

Nurmella aiemmin viihtymättömän Alexander Zverevin tilanne on vihjettä tehdessä täysi kysymysmerkki jo osallistumisen suhteen, eikä myöskään Stefanos Tsitsipasin osakkeet ole erityisen korkealla.

Tämän vuoden Grand Slamit voittaneen Rafael Nadalin pelikunto on iso arvoitus, samoin Carlos Alcarazin kyvyt nurmella, Ranskan avointen finalistista Casper Ruudista nyt puhumattakaan.

Vähintään finaalipaikka on siis tarjolla monelle. Myös pelaajien sijoittelu kaavioon näyttäisi olevan kiinnostava.

Veikkausbonukset nostaa esiin yllätysnimen. Felix Auger-Aliassime pääsee ensimmäistä kertaa urallaan Grand Slam -turnaukseen näin hyvästä kaaviopaikasta. Lisäksi nurmi on tuloksellisesti sopinut hänelle uralla alustana selvästi parhaiten.

Vahvasti nousujohteista uraa läpivievä kanadalainen on sopivalla kaavio-onnella ehdottomasti mahdollinen finalisti. Lisäksi iBetin kerroin erottuu muista mukavasti.Auger-Aliassime on voittanut nurmella pelatuista ATP-otteluistaan runsaat 73 prosenttia. Kovilla kentillä lukema on noin 58, massalla 52 prosenttia.

Tällä kaudella hän on tehnyt uransa parasta jälkeä. Voittoja on 30 ja tappioita 15, eli voittoprosentti on 66,67. Viime vuonna hän paransi edellisvuodesta kuudella prosenttiyksiköllä, ja nyt kehitys on ollut vauhdiltaan samaa luokkaa.

Erinomaista haastamista kaikissa Grand Slameissa


Nämä asiat ovat näkyneet vahvasti myös Grand Slam -menestyksessä. Viime vuoden Wimbledonissa Auger-Aliassime eteni puolivälierään, Yhdysvaltain avoimissa välieriin asti.Australian avoimissa tuli puolivälieräpaikka, ja pelit päättyivät todella tiukan viisieräisen jälkeen Daniil Medvedeviä vastaan. Medvedev pelasi lopulta finaalissa.

Ranskan avoimissa kanadalainen pisti itse asiassa ainoana pelaajana Rafael Nadalin tositestiin. Nadal tarvitsi viisi erää edetäkseen jatkoon neljänneltä kierrokselta.

Auger-Aliassime näyttäisi siis tulleen jäädäkseen huipulle. Wimbledonissa hän on kahdeksan kärkisijoitetun joukossa eli ennen välieriä hänen tarvitsee kohdata varmuudella vain yksi muu tämän kategorian pelaaja. Näin tapahtuu ensimmäistä kertaa, sillä aiemmin "A-A:n" ranking ei ole riittänyt tähän statukseen.

Mikäli tämä [urlhttps://en.wikipedia.org/wiki/2022_Wimbledon_Championships_%E2%80%93_Men%27s_singles]sijoitettujen listaus[/url] täsmää arvontaan asti, olisi tarjolla melkoisia mahdollisuuksia. Etenkin Casper Ruudin ja jossain määrin myös Stefanos Tsitsipasin osuminen samaan kaavioneljännekseen olisi melkoinen jättipotti.

Lisäksi sijojen 5-8 pelaajat välttyisivät kohtaamasta toisiaan vielä puolivälierissä. Kyseiseen joukkoon olisi osumassa kovia nurmipelaajia, kuten Matteo Berrettini & Hubert Hurkacz, samoin kuin yleisesti kova pelaaja Carlos Alcaraz.

Djokovicin kausi on alkanut huonommin kuin 15 vuoteen


Novak Djokovic on toki syytä käsitellä omana lukunaan. Tätä edellyttää jo se, että serbi on voittanut puolet eli seitsemän viimeisimmästä 14 Grand Slam -turnauksesta.

Tämä kausi on kuitenkin alkanut serbiltä huonommin kuin kertaakaan 15 vuoteen. On tietysti hurjaa todeta tämä, kun nytkin voittoprosentti on ollut 76.

Djokovicilla on toki tältä vuodelta Rooman Masters-kisan voitto ja lisäksi erittäin täpärä Madridin välierätappio Alcarazille. Mukaan on kuitenkin mahtunut myös yllättäviä sukelluksia, kuten tappiot Jiri Veselylle & Alejandro Davidovich Fokinalle. Ainakin puolittainen pään ajautuminen veden alle tapahtui myös Ranskan avointen puolivälierän selvässä häviössä Nadalia vastaan.Kiistatta pelikuntoisista ja tasonsa nurmella osoittaneista kovassa vireessä on Matteo Berrettini. Italialainen voitti molemmat ruoholla pelaamansa Wimbledonin "esiturnaukset". Toisaalta ensimmäisessä kisassa hänen pelinsä ailahteli loukkaantumisen jälkeen vielä melkoisesti, ja suurin osa otteluista ratkesi vasta kolmessa erässä.

Siksi seitsemän paras viidestä -mallisen ottelun voittaminen herättää Berrettinin kohdalla epäilyksiä. Samoin kuin se, että hänen voittoprosenttinsa top10-pelaajia vastaan on toistaiseksi matala, puhumattakaan aivan terävintä kärkeä vastaan käydyistä otteluista.

Kovasyöttöiset Hubert Hurkacz, Nick Kyrgios & Marin Cilic ovat Wimbledonissa varteenotettavia pelaajia. Cilicin ja ennen kaikkea tällä tietoa sijoittamattoman Kyrgiosin kohdalla kaavio tulee kuitenkin olemaan huomattavasti muita suosikkeja hankalampi.Auger-Aliassimen mahdollisuudet ovat tässä seurassa ja tällä kaaviolla poikkeuksellisen hyvät.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Felix Auger-Aliassime voittaa turnauksen @21

Huti
iBet - Lue arvostelu

21

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

15

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

13

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä