Miesten 3. kierros: Nikoloz Basilashvili - Tim van Rijthoven

Miesten 3. kierros | Nikoloz Basilashvili - Tim van Rijthoven | 01.07.2022 | 13:00
Kohde sulkeutuu: 01.07.2022 13:00
Onhan tämä kolmannen kierroksen ottelupari melkoisen eriskummallinen. Rankingin perusteella Nikoloz Basilashvilin (ATP-26) pitäisi olla suursuosikki Tim van Rijthovenia (ATP-104) vastaan. Viime viikkojen tapahtumat taas muovaisivat jättimäisen suosikin aseman van Rijthovenin suuntaan.

Basilashviliin pätee se, ettei hänestä ja hänen suoritustasostaan koskaan tiedä edes ottelun sisällä. Mitä tahansa voi tapahtua, vaikka yksittäinen erä olisi mennyt vastustajalle vaikka suoraan lukemin 6-0.

Georgialaisella pitäisi olla edellytykset van Rijthovenin voittamiseen. Mahdollisuudet ovat sen verran suuret, että kyllä lähes kolmen kerroin pitkässä juoksussa palkitsee.Faktat faktoina: Tim van Rijthoven on pelannut urallaan seitsemän virallista nurmikenttien pääsarjaottelua ITF-, Challenger- tai ATP-tasolla. Kaikki nämä on pelattu kesäkuun aikana, jokainen ATP-tasolla, joko 250-kisassa tai Grand Slamissa.

Jokikinen kamppailu on päättynyt 25-vuotiaan alankomaalaisen eduksi. Se on merkinnyt 's-Hertogenboschin 250-kisavoittoa sekä etenemistä Wimbledonin kolmannelle kierrokselle.

Otto Virtanen, ainoa van Rijthovenin päihittäjä


Kotimaan turnausvoitto ei todellakaan tullut helpoimmalla kaavalla. Itse asiassa voitettujen vastustajien lista oli äärimmäisen kova ollakseen pienten pisteiden kilpailu. Matkalla mestaruuteen taipuivat muiden muassa Taylor Fritz, Felix Auger-Aliassime & Daniil Medvedev.Wimbledonissa tähän listaan on lisätty massaspesialisti Federico Delbonis ja syöttötykki Reilly Opelka. Delbonista vastaan van Rijthoven hallitsi tapahtumia selvästi ensimmäistä erää lukuun ottamatta, kun taas Opelkan kanssa oli odotetun tiukkaa erien sisäistä taistelua. Koko ottelussa nähtiin vain yksi syötönmurto.

Toisaalta van Rijthoven hallitsi ottelua sikäli, että hän voitti yksittäiset pisteet 157-137. Hän piti siis omat syöttönsä keskimääräisesti hieman helpommin.

Van Rijthovenin tarina on melkoinen. Hän ei ole aiempina vuosina ollut edes Challengereissa kuin hieman yli puolet otteluistaan voittava pelaaja. Tämä kausi alkoi ranking-sijoituksessa 261.

Joissakin haastajatason turnauksissa tuli toki hyviä tuloksia, mutta silti ATP-turnausvoitto mainittujen kaltaisten pelaajien kustannuksella tuli täysin puun takaa. Olihan hän hävinnyt edeltäneen Challenger-kisan karsinnassa nurmella Otto Virtaselle. Niinpä Virtanen on ainoa kahdeksasta vastustajasta, joka on aiheuttanut tämän vuoden nurmilla van Rijthovenille tappion.

Basilashvili on ollut Lontoossakin oma itsensä


Basilashvili on ollut Wimbledonissakin taas oma itsensä. Avauskierroksen ottelu karsija Lukas Rosolia vastaan heilahteli puolelta toiselle niin, että erävoittoja vietiin vuorotahtiin. Ruletti päätyi lopulta georgialaisen eduksi 3-2-voitossa.Quentin Halysista Basilashvili vei 3-1-voiton hyvällä hermojen hallinnalla. Erävoittolukemat 7-6, 7-6, 7-5 kertovat siitä, kuinka vaivattomasti kyseinen tulos tuli. Ja siitä miehen omasta itseydestä: ensimmäisen erän voittoa seurasi toisen erän 0-6-tappio. Tämän myötä Halys vei ottelun aikana 15 pistettä enemmän omiin nimiinsä.

Basilashvili on tehnyt turnauksessa lähes saman määrän läpilyöntejä ja pakottamattomia virheitä. Basilashvili selvisi lopulta voittajana ottelusta, jossa Halys syötti 24 ässää, vastustaja kaksi ässää.


Kaikessa arvaamattomuudessaan Basilashvili voi myös yllättää positiivisesti. Siksi mahdollisuudet van Rijthovenia vastaan ovat varsin hyvät.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Nikoloz Basilashvilin otteluvoitto @2.95

Huti
Casumo - Lue arvostelu

2.95

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.8

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä