MLB: Texas Rangers - Cleveland Indians

Julkaistu: 22.07.2018 13:31


MLB: Texas Rangers - Cleveland Indians
MLB | Texas Rangers - Cleveland Indians | 22:05
Royal Panda Royal Panda
Indians laittoi eilen tuulemaan Globe Life Parkilla. Se kaatoi Rangers peräti 16-3 ja nappasi kolmannen voittonsa putkeen. Rangersille tappio oli jo neljäs putkeen. Vaihtelevasti pelannut Indians on turvallisesti American Leaguen keskisen divisioonan kärjessä ja Rangers on yhtä turvallisesti oman divisioonansa jumbona.

Rangersin vaikeudet jatkunevat myös tänään, sillä se joutuu kaivamaan naftaliinista Yovani Gallardon, jonka ERA viiden startin jälkeen Rangersissa on 6.75 ja WHIP 1.43. Kauden kahdessa startissa Globe Life Parkilla Gallardo pääsi 12.1 vuoroparia ja antoi 10 hittiä, sekä kahdeksan ansaittua juoksua. Kahdessa edellisessä startissaan Gallardo antoi 10.1 vuoroparin aikana 15 osumaa ja yhdeksän ansaittua juoksua.

Indians lähtee otteluun syöttäjänään Mike Clevinger, joka on yhdeksässä ottelussa tien päällä 4W-2L, ERA 2.61 ja WHIP 1.16. Kotikentällä Clevinger on ajoittain pahoissa vaikeuksissa, mutta vieraissa suoritukset ovat olleet kohtalaisen tasaisia. Kolmessa edellisessä startissa tien päällä Clevinger syötti yhteensä 18 vuoroparia ja antoi 19 hittiä, sekä kuusi ansaittua juoksua.

Juoksuja tästä ottelusta tuskin puuttuu, mutta suurimman osan lyö vierasjoukkue.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Cleveland Indians -2 @2.15

Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.15

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.10

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.09

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan