MLB: Texas Rangers - Los Angeles Angels

Julkaistu: 05.09.2018 17:03


MLB: Texas Rangers - Los Angeles Angels
MLB | Texas Rangers - Los Angeles Angels | 03:05
Rangers ja Angels ottavat tulevana yönä Suomen aikaa mittaa toisistaan 13 kerran kuluvan kauden aikana. Voitot ovat tällä hetkellä Angelsin eduksi 7-5. Meneillään oleva sarja on tasatilanteessa 1-1, kun Angels voitti avausottelun juoksuin 3-1 ja Rangers oli eilen parempi numeroin 4-2.

Rangersin syöttäjänä aloittaa vatsataudista toipunut "Big Sexy" eli Bartolo Colon. 45-vuotias veteraani on viimeisissä seitsemässä ottelussa mennyt 2W-5L, ERA 7.49 ja WHIP 1.61. Elokuun kahdessa kotiottelussa hän syötti yhteensä 12 vuoroparia ja antoi 12 hittiä, sekä seitsemän ansaittua juoksua. Viimeisessä startissaan ennen DL-listalle joutumista hän syötti vierasottelussa Athleticsia vastaan viisi vuoroparia ja antoi 10 hittiä, sekä seitsemän ansaittua juoksua. Angelsia vastaan Colon on kuluvalla kaudella syöttänyt kuusi vuoroparia, antaen 10 hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua.

Angelsin syöttäjänä aloittavaa Jaime Barria toi edellisessä startissaan mukavan potin, kun hänen ansiostaan Angels voitti vieraissa Astrosin. Barria syötti ottelussa kuuden vuoroparin shutoutin. Barria kohtasi Rangersin Globe Life Parkilla viimeksi elokuussa ja tuolloin hän syötti viisi vuoroparia, antaen seitsemän hittiä, mutta vain yhden juoksun. Barria on syöttänyt kuluvalla kaudella Rangersia vastaan kolmessa startissa yhteensä 16 vuoroparia, joissa hän antoi 12 hittiä ja kaksi ansaittua juoksua.

Pitcher-etu on ottelussa vierailijoilla ja tuskin Angelsin offensekaan tänään täysin tukehtuu. Angelsin johtoasema viiden vuoroparin jälkeen vaikuttaa otteluun parhaalta kohteelta, mutta tuohon ei ole vielä kertoimia toistaiseksi saatavilla, mutta arvioisin kertoimen olevan noin 1.85-1.95.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Vuodesta 2005 asti nettikasinona toiminut Karamba.com avasi vuonna 2018 myös vedonlyönnin, joten tutustu Karamban arvosteluun täältä >>

Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Los Angeles Angels -1.5 @2.23

Karamba - Lue arvostelu

2.23

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan