MLB: Texas Rangers - Los Angeles Angels

Julkaistu: 28.04.2021 12:01

MLB: Texas Rangers - Los Angeles Angels
MLB | Texas Rangers - Los Angeles Angels | 03:05 | 29.04.2021

Yön MLB-kattauksessa on tarjolla viihdyttävä matsi, jossa Texas Rangers kohtaa kotistadionillaan Los Angeles Angelsin. Ottelu starttaa 03:05, ja tästä voi odottaa runsasjuoksuista peliä!Rangers edelleen sarjan heikompaa ainesta


Texas Rangers kuuluu tällä hetkellä MLB:n heikompaan osastoon. Arlingtonissa majaa pitävä seura on jäänyt ilman playoffpaikkaa neljällä edellisellä kaudella, ja 2014-2016 vuosina sen pudotuspelit päättyivät tulikivenkatkuisissa sarjoissa jopa hienoiseksi viholliseksi tullutta Toronto Blue Jaysiä vastaan. Nyt joukkue rakentaa uutta runkoa kehnolla nykyrosterilla, ja menestys on sen mukaista. Sillä on tarjota hyviä pelaajia vaihdettavaksi, kuten kunnarikone Joey Gallo, ja todennäköisesti joukkue vaihtuu reilusti kauden aikana.

Kausi on alkanut odotetusti, kun 24 ottelun jälkeen se on American Leaguen läntisessä divisioonassa viimeisenä, voitettuaan 10 ja hävittyään 14 ottelua. Divisioona on erittäin kovatasoinen, kun edellä olevat Oakland A´s, Houston Astros, Seattle Mariners, sekä yön vastustaja Angels ovat playofftaistossa, Rangersin ollessa selvästi heikoin ja lähes varmuudella ulkona pleijareista jo tässä tilanteessa sanoessa. Joukkue on kuitenkin onnistunut lyöntipuolella esiintymään paremmin, kuin muut sarjan häntäpään sakit, sen lyötyä 96 juoksua. Syöttöosastolla ei kuitenkaan ole Lance Lynnin siirron jälkeen enää ollenkaan laatua, siitä kertoo 114 päästettyä juoksua.

Alkukauden ehdoton yllätys on ollut Nick Solakin huikea meno, kun mies on iskenyt jo 7 kunnaria, lyöden samalla yli .300 tarkkuudella pesälle. Nate Lowe sekä Adolis Garcia kuuluvat myös 5+ kunnarin kolmikkoon.

Viidestä viime ottelusta tuloksena on ainoastaan yksi voitto. Se hävisi sarjan Chicago White Soxia vastaan voitoin 0-3, ja kahdessa viime pelissä on kohdattu Angels. Ensimmäinen matsi päättyi vieraiden voittoon vaikka Rangers johti avausvuoron jälkeen 1-4. Viime yönä kotijoukkue nappasi vihdoin voiton, kun Angelsin kotiuttaminen oli surkeaa. Rangers voitti matsin 6-1, vaikka se sai kasaan vähemmän pesälyöntejä.Angels ei ole kyennyt lunastamaan potentiaalia


Los Angeles Angels on yksi MLB:n surullisimmista joukkueista. Joukkueella on ollut potentiaalia menestykseen jo vuosia, pääasiassa maailman parhaan pelaajan, Mike Troutin takia. Silti pienintäkään aihetta iloon ei olla nähty, kun kuudella viime kaudella pudotuspeleihin ei olla ylletty, ja Troutin kolme MVP-palkintoa seitsemään vuoteen kertoo ettei hänestä ainakaan ole jäänyt kiinni. Viime kaudella ryhmään liittyi Anthony Rendon, joka on sarjan huipputasoa, ja oli Washington Nationalsin 2019-yllätysmestaruuden takuumiehenä. Myös superjunnu Shohei Ohtani on nimi, joka tulee olemaan pitkään esillä, kun puhutaan maailman huippupelaajista.

Tämä kausi on lähtenyt käyntiin toistaiseksi neutraaliin malliin. Joukkue on 22 ottelusta voittanut 11, ja AL West divisioonassa pudotuspelitaistelu on tiukka, mikäli yllättävän hyvin aloittanut Seattle Mariners pysyy nykytahdissa. Mailan varressa Enkelit on onnistunut positiiviseen malliin, kun kotiutuksia on isketty 107 kappaletta. Puntarin toisella puolella on kuitenkin surkea syöttötekeminen, kun Dylan Bundyn sekä Shohei Ohtanin takaa ei oikein lyödy tukea, ja tämän kauden hankinta Jose Quintana on aloittanut surkeasti.

Lyöntipuolella Trout on ollut jälleen aivan omassa luokassaan, kun kuuden kunnarin ohella pesälyöntejä on isketty peräti 28 kappaletta 65 lyöntivuorolla. Ohtani on täräyttänyt 6 kunnaria, osuen yhteensä .286 tarkkuudella, ja tässä voikin ihailla multitalenttia, jollaista ei aiemmin olla nähty. Legendaarisella Albert Pujolsilla, sekä Justin Uptonilla on myös kasassa 5 kunnaria.

Viime yön tappio katkaisi Angelsin parin matsin voittoputken, kun Rangers-voiton lisäksi Houston Astrosille 3-1 hävitty sarja päättyi voittoon. Alun hyvä meno on kääntynyt laskuun, kun ensimmäiset 10 peliä vedettiin 7-3 rekordilla.Overia lapulle


Tähän matsiin lyödään yli 8.5 juoksua. Texas Rangersin syöttäjäksi astelee Dane Dunning, jolla homma on pysynyt lapasessa kohtalaisesti. Neljässä startissa vyölle on tullut 17.1 vuoroparia, joissa hän on antanut 18 osumaa, 4 vapaataivalta ja yhden kunnarin. Angelsin Alex Cobb puolestaan on nakannut 14.1 vuoroa, joissa pesälyöntejä on nähty 18 kappaletta, vapaataipalia 5 ja kunnareita yksi. Cobbin edellinen startti oli umpisurkea, kun kolmannella vuoroparilla tuli jo kutsu penkille kuuden annetun hitin sekä kolmen vapaataipaleen takia.

Joukkueet ovat mailan varressa suorittaneet positiiviseen malliin, mutta puolustustekeminen on karmeaa. Joukkueet ovat kaksi liigan eniten juoksuja päästänyttä joukkuetta, ja tämän kauden keskinäisissä juoksuja on nähty keskimäärin mukavat 9.8 ottelua kohden. Eiköhän tässä vähintään yhdeksän juoksua nähdä!

Pelivalintamme:

Yli 8.5 juoksua @1.87

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.83

Betinia - Lunasta 200€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.79

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Saku Kauppi