MLB: Texas Rangers - Oakland Athletics

Julkaistu: 25.07.2018 19:01


MLB: Texas Rangers - Oakland Athletics
MLB | Texas Rangers - Oakland Athletics | 03:05
Royal Panda Royal Panda
Athletics on totisesti nauttinut olostaan Rangersin vieraana. Joukkue on kahdessa ottelussa pyssyttänyt Globe Life Parkilla peräti 28 juoksua. Eilen Athletics nousi voittoon, oltuaan jo kahdeksan juoksua perässä. Tänäänkin Athletics todennäköisesti pommittaa hurjat lukemat taululle.

Rangersin syöttäjänä aloittaa Martin Pérez, joka on kolmessa startissa kotikentällä syöttänyt 10.05 ERAlla, WHIPn ollessa 2.30 ja vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin peräti .400 keskiarvolla. Pérez onnistui ennen All Star-tauko vierasottelussa Oriolesia vastaan hyvin, mutta ensimmäisessä startissa tauon jälkeen hän antoi kotiottelussa Indiansille 5.1 vuoroparin aikana 10 hittiä ja kuusi ansaittua juoksua.

Athletics lähtee otteluun syöttäjänään MLBn kiertolainen, Edwin Jackson. Kokenut syöttäjä on startannut Athleticsin paidassa tien päällä kolmesti ja kyseisissä otteluissa hän meni 0W-1L, ERA 2.55 ja WHIP 1.25. Heinäkuun kolmessa startissa Jackson on antanut 18 vuoroparin aikana vain 13 hittiä, mutta voitot ovat antaneet odottaa itseään.

Athleticsin offensen jatkaessa ilotulitustaan saanee Jackson katkaistua kolmen ottelun voitottoman putkensa. Rangers on 10stä viimeisestä kotiottelustaan voittanut vain kaksi.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Oakland Athletics -1.5 @2.25

LeoVegas - Lue arvostelu

2.25

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.23

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.21

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.21

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.19

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan