MLB: Texas Rangers - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 12.09.2019 14:24


MLB: Texas Rangers - Tampa Bay Rays
MLB | Texas Rangers - Tampa Bay Rays | 03:05
Myös Texas Rangersin ja Tampa Bay Raysin välinen kolmen ottelun sarja etenee päätösotteluun voittojen ollessa tasan 1-1. Molemmat joukkueet ovat olleet hyvässä vireessä. Rangersilla on viimeisistä kuudesta ottelusta kasassa viisi voittoa, kun Rays on hävinnyt edellisistä 13 ottelustaan vain kaksi. Tämän kauden viidestä kohtaamisesta Rays on voittanut kolme. Rangers on pelannut kotikentällä varsin hyvin. Kauden 71sta kotiottelustaan se on voittanut 41, mutta Rays pesee Rangersin vierassaldollaan, mikä on 44W-28L.

Rangersilla hyvät mahdollisuudet sarjan voittoon


Kotijoukkue lähtee otteluun syöttäjänään Kolby Allard. 22-vuotias syöttäjä on melko uusi tuttavuus, sillä hänellä on tilillään vasta yhdeksän starttia majoreissa. Tämän kauden kuudessa startissa hän on mennyt 4W-0L, ERA 3.78 ja WHIP 1.38, mutta tilastoja huonontaa elokuinen Angels-ottelu, missä hän antoi viiden vuoroparin aikana seitsemän hittiä ja kuusi ansaittua juoksua. Viimeisissä kolmessa startissaan Allard syötti yhteensä 18.1 vuoroparia, antaen 21 hittiä ja kolme ansaittua juoksua

Raysin syöttäjänä ottelun aloittaa Brendan McKay, jonka MLB-ura on tismalleen yhtä pitkä, kuin Kolby Allardilla. 23-vuotias syöttäjä on kauden yhdeksässä startissa mennyt 2W-3L, ERA 5.03 ja WHIP 1.37. McKayn elokuu oli murheellinen, kun hän meni neljässä startissa 1W-2L, ERA 7.16, WHIP 1.96 ja vastustajat osuivat hänen syöttöihin .300 keskiarvolla. Syyskuun ensimmäisessä startissa hän syötti 3.2 vuoroparin pituisen shutoutin kotiottelussa Blue Jaysia vastaan. McKay aloitti major-uransa räväkästi juurikin Texas Rangersia vastaan. Tropicana Fieldillä pelatussa ottelussa hän syötti kuuden vuoroparin pituisen shutoutin ja antoi vain yhden hitin.

McKayn temppu Rangersia vastaan tuskin onnistuu Globe Life Parkilla. Rangersin offense on iskenyt viimeisissä viidessä ottelussa 39 juoksua, joten McKaylla tulee olemaan hikinen iltapuhde. Bookerit ovat asettaneet Raysin melko selväksi ennakkosuosikiksi, mutta itse näen asetelman huomattavasti tasaisempana ja lapulle tiensä löytää Rangersin kotivoitto.

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin

Pelivalintamme:

Texas Rangers @2.35

888sport - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.35

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.35

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.30

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan