The Masters: Mark Williams - John Higgins

The Masters | Mark Williams - John Higgins
Kohde sulkeutuu: 13.01.2022 21:00
Snookerin huipputurnaus The Masters tarjoilee torstai-illalle melkoisen herkkupalan, kun kaksi lajin legendaa John Higgins ja Mark Williams iskevät yhteen. Huonoja matseja ei tässä turnauksessa ole, mutta kyllähän "´92-ikäluokan" jäsentenvälinen on etukäteen yksi hienoimmista.

Higgins lähtee tähän toisen kierroksen otteluun suosikkina, mutta Williams näytti jo avausmatsissaan olevansa jälleen huippuiskussa. Voittajan ratkominen vaatii meidän näkemyksemme mukaan vähintään kymmenen erää hieman useammin kuin kerran kahdesta, joten tarjolla on myös varsin mukava pelikohde torstain ratoksi.


Konkarit lyönnissä


Ihan kuumimpina suosikkeina eivät Higgins saati Williams tähän turnaukseen lähteneet, mutta avauskierroksen perusteella kumpaakaan ei missään nimessä pidä laskea ulos potentiaalisten menestyjien joukosta. Molemmat kaatoivat nuoret haastajansa erittäin vakuuttavasti.

Williams pelasi turnauksen avausottelussa viime vuoden mestari Yan Bingtao'a vastaan ja vei matsin lopulta 6-4. Kaksi kertaa urallaan tämän turnauksen voittaneen Williamsin kausi on ollut sairasteluiden ja muidenkin syiden vuoksi vuoristorataa, mutta tällä hetkellä kelkka vaikuttaa olevan jälleen vankasti matkalla oikeaan suuntaan.

Ennätyksellisen 28:n kerran The Mastersissa esiintyvä Higgins puolestaan ei antanut kauden nuorelle komeetalle Zhao Xintongille mitään mahdollisuuksia yllättää. Vuodesta 1995 asti yhtäjaksoisesti tässä huipputurnauksessa esiintynyt skotti väläytteli pussitustaitojaan viihdyttävässä ottelussa. Loppunumerot kirjattiin lopulta Higginsille selkeästi 6-2.


Tasainen taisto luvassa?


Vuonna 1992 ammattilaisiksi siirtynyt kaksikko on kohdannut toisensa kymmeniä kertoja vuosien, ja vuosikymmenten saatossa. Higgins on vienyt otteluista selkeästi suuremman osan, kuten toki lähes jokaista muutakin pelaajaa vastaan. Maailmanlistan nykyinen kutonen on myös tällä kaudella ollut tasaisempi ja kokonaisuutena parempi, joten suosikkiasema on täysin ansaittu.

Tällä kaudella keskinäisiä otteluita on vasta yksi. Lokakuun Northern Ireland Openissa Higgins oli melko vaatimattomassa matsissa parempi mahdollisimman niukasti 4-3. Tätä edellisen kerran miehet iskivät yhteen viime kauden päätteeksi MM-kisoissa ja tuolloin puolestaan Williams oli vahvempi selkein lukemin 13-7.

Higgins on pelannut jälleen paremman kauden, mutta Williamsin huippu on ollut ihan yhtä korkealla. Näissä legendojen jäsentenvälisissä on muutenkin voinut yleensä heittää ennakkoarviot romukoppaan. Varsinkin, kun pelataan täyden yleisön edessä legendaarisessa Alexandra Palacessa.

Kumpikin pelaajista syttyy varmasti parhaimpaansa ja luvassa on huima taisto jatkopaikasta. Meidän arviomme mukaan vähintään kymmenen erää tarvitaan voittajan ratkomiseen useammin kuin joka toinen kerta. Näillä kertoimilla kupongille nostetaan siis vaihtoehto yli 9.5 pelattua framea.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa pelataan yli 9.5 framea @2.06

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

2.06

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.99

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.96

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.96

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena