The Masters: Yan Bingtao - Mark Williams

The Masters | Yan Bingtao - Mark Williams
Kohde sulkeutuu: 09.01.2022 15:00
Snookerin alkuvuoden isoin tapahtuma The Masters starttaa sunnuntaina. Viikon mittaisessa rypistyksessä on mukana ainoastaan 16 maailman huippupelaajaa, joten luvassa on intensiivinen ja tasokas näytös. Avausottelussa saa tuttuun tapaan kunnian esiintyä viime vuoden voittaja, yllätysmestari Yan Bingtao. Vastaansa nuori kiinalainen saa kokeneen ketun Mark Williamsin.

Lähtökohdat avausmatsiin ovat varsin tasaiset, kumpikaan herroista ei erityisen vakuuttavassa vireessä ole alkukauden mittaan ollut. Vihjeeksi nostetaankin ottelussa pelattavien freimien määrä. Paras yhdestätoista pelattava matsi venyy näistä lähtökohdista varsin usein vähintään kymmeneräiseksi.


Hallitseva mestari Yan


Kiinan Yan otti nuoren pokeriuransa ylivoimaisesti suurimman voiton vuosi sitten vietyään tämän turnauksen nimiinsä. Tänä vuonna vasta 22-vuotta täyttävä ihmelapsi on kuitenkin pyörinyt snookerin Main Tourilla menestyksekkäästi jo useamman vuoden, mikä kertoo nuorukaisen lahjoista. Maailmanrankingissa Yan on pysynyt top-16 sisällä viimeiset pari vuotta, joskin tasaisuutta on otteista uupunut.

Alkukaudesta uroteot ovat Yanin osalta jääneet pitkälti piippuun. Paras suoritus on Belfastissa pelatussa Northern Ireland Openissa välieriin yltäminen ja pari kertaa mies on nähty puolivälierissä. Toisaalta matka on tyssännyt yhtä useasti myös kahden avauskierroksen aikana, mikä on superlahjakkaalle kivikasvolle selkeä pettymys.

Yan on monella tavalla poikkeuksellinen pelaaja, myös paineensietokyvyltään. Viime vuonna suurturnaus The Masters sujui voitokkaasti ensimmäisellä yrittämällä, mikä on hyvin harvinaista. Tänäkään vuonna nuorta kiinalaista ei suurimpien suosikkien joukkoon ennen turnausta lasketa, mutta potentiaali on edelleen huima.


Williamsin joutsenlaulu


Legendaarista "92-vuosikurssia" yhdessä kahden muun lajilegendan Ronnie O'Sullivanin ja John Higginsin kanssa edustava Williams puolestaan on kaiken nähnyt ja kokenut konkari. Kolminkertainen maailmanmestari on tämänkin turnauksen vienyt nimiinsä kahdesti, tosin niistä saavutuksista on jo hetki. Jälkimmäinen Williamsin voitoista tuli vuonna 2002. Mainittakoon että tämän ottelun vastus Yan oli tuolloin karvan vajaa kaksivuotias.

Viime vuosina Williams on vähentänyt harjoittelua ja keskittynyt entistä enemmän myös elämään vihreän veran ulkopuolella. Heikosta pelaajasta ei silti missään nimessä puhuta. Tästä hyvä osoitus on alkukaudesta napattu ranking-turnaus British Openin voitto ja paluu muutaman laihan vuoden jälkeen taas voittajaksi Main Tourilla.

Haastajana Williams silti nykyisin näihin huippumatseihin poikkeuksetta lähtee, eikä siinä mitään. Perustaso on edelleen korkea, piikit vaan tuppaavat jäämään selkeästi aiempaa harvemmiksi. Tällaiseen suurturnaukseen Williamsin kaltainen kettu syttynee kuitenkin automaattisesti.

Erävedoissa ideaa


Yan on vedonlyöntikertoimissa ottelun suosikki ja näin kuuluu ollakin. Nuori kiinalainen on matkalla huipulle, Williams puolestaan pyrkii hidastamaan luisuaan sieltä pois. Alkukauden perusteella kumpikaan ei ihan parhaassa iskussaan ole, joten tasaisista asetelmista puhutaan.

Paras valinta löytyykin ottelun erävedoista. Vähintään kymmenen pelattua freimiä on meidän papereissamme hieman todennäköisempi lopputulema, kuin tuon rajan alle jääminen. Näillä kertoimilla kohteeseen voi ihan hyvällä omallatunnolla tuupata vähintään mukavan viihdevedon.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa pelataan yli 9.5 framea @1.9

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena