Konferenssiliiga: TNS - Vikingur Reykjavik

Konferenssiliiga | TNS - Vikingur Reykjavik | 20.15 | 26.7.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 20:15
Walesiläinen TNS saa vieraakseen Vikingur Reykjavikin Islannista. Kyseessä Konferenssiliigan karsintojen toinen osa, johon lähdetään Vikingurin johtotilanteesta numeroin 2-0. Vikingur on myös toiseen osaan lähdettäessä suosikki, emmekä näe mitään syytä sille, että TNS pystyisi kotikentällään vieraita horjuuttamaan!TNS:llä valtava vuori kiivettävänään!


TNS lähtee otteluparin toiseen osaan siis takamatkalta, avausosassa tullut 2-0 tappio ei vielä kokonaan murskannut jatkohaaveita, mutta epätodennäköistä se on. TNS sai paikan Konferenssiliigan karsinnoista pudottuaan Mestarien Liigan karsinnoista jatkoajan jälkeen pohjois-irlantilaiselle Linfieldille 2-1. On todennäköistä myös että TNS:n europelitaival tulee päätökseensä myös Konfernssiliigan puolella tämän ottelun jälkeen, mutta pieni toivon liekki kytee yhä.TNS:n vire otteluun tultaessa ei ole paras mahdollinen, joukkue on kolmesta viimeisimmästä kilpailullisesta ottelustaan hävinnyt kaksi. TNS:n ainoasta maalista kolmessa aiemmassa euromatsissa on vastannut keskikenttämies Ryan Brobbel.

Vikingurilla kaikki avaimet käsissään!


Islantilainen Vikingur Reykjavik sai paikan Konferenssiliigan karsinnoista kun joukkue putosi urhoollisen taistelun päätteeksi Mestarien Liigan karsinnoista Ruotsin suurseura Malmölle yhteismaalein 6-5. Joukkue aloitti Konferenssiliigan karsintaurakan näyttävästi kaatamalla TNS:n kotikentällään numeroin 2-0 ja nappasi näin itselleen tukevan otteen jatkopaikasta.

Itse ottelu oli täysin Vikingurin hallintaa, joukkue voitti maalintekoyritykset peräti numeroin 16-4 ja vedot maalia kohti myös murskaavasti numeroin 8-1. Paremmalla viimeistelyllä ja tuurilla Vikingur Reykjavik olisi voinut taputella otteluparin jo kotikentällään, mutta vielä joukkue jätti TNS:lle pienen oljenkorren kotiotteluunsa. Vikingurin maaleista avausosassa vastasi molemmat maalit viimeistellyt 20-vuotias keskikenttämies Kristall Ingason.
Vikingur vahvoilla!


Kuten avausosa jo osoitti, on Vikingur Reykjavik joukkueista selvästi vahvempi. Ottelu olisi paremmalla viimeistelyllä ja tuurilla voinut päättyä vaikka 5-0 islanitlaisille, joten emme usko TNS:n pystyvän haastamaan vahvaa Vikinguria edes kotiottelussaan. TNS:n on pakko lähteä ottelussa hyökkäämään, sillä kahden maalin takaa-ajo ennakolta vahvempaa vastustajaa vastaan ei pelkällä puolustamisella onnistu. Tämä avaa Vikingurille varmasti paikkoja vastahyökkäyksiin ja mahdollisuuksiin tappaa ottelupari. Meidän lapullemme lähee vieraiden voitto, josta tarjoillaan yllättävänkin korkeaa kerrointa, päälle kahden oleva kerroin napataan lapullemme mukisematta!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Vikingur Reykjavik @2.3

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.22

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys