Ruotsi-Suomi-maaottelu: Tommi Holttinen - Urho Kujanpää

Ruotsi-Suomi-maaottelu | Tommi Holttinen - Urho Kujanpää | 5.9.2021 | 15:20
Kohde sulkeutuu: 05.09.2021 15:20
Armand Duplantis miettii urheilijaurallaan sitä, kuinka jääminen alle kuuden metrin tulokseen on pettymys. Suomessa ja Ruotsissa mietitään sitä, lähteekö hän mukaan maaotteluun.

Ainakin vielä sunnuntaina aamupäivällä miehen nimi osallistujalistasta löytyy. Jos mies kilpailusuorituksessa nähdään, ottaa hän maaotteluvoiton noin puolen metrin erolla seuraavaan.

Myös Suomen miesten seiväskolmikko on kuitenkin maamme yleiseen lajitasoon nähden hyvää luokkaa. Tommi Holttisen & Urho Kujanpään lähihistoriasta löytyy mielenkiintoisia ja yhdistäviäkin tekijöitä.

Kujanpää on hyppääjistä hieman potentiaalisempi, ja hänen pitäisi olla tässä parissa suosikki.Kujanpää on harmikseen kerännyt näistä kahdesta viime kuukausina isommat otsikot. Hän putosi ikävästi seiväskuoppaan heinäkuisessa Lapinlahden kilpailussa.

Mies on tuntenut seuraukset nahoissaan näihin päiviin asti. Varsinaisesta harjoittelusta ei useampaan viikkoon tullut mitään, ja hän ei edes itse uskonut sataprosenttisesti pystyvänsä kilpailemaan viime viikonloppuna Kalevan kisoissa.Lopulta Tampereen Pyrinnön mies nähtiin kuitenkin kotikentän suorituspaikalla, ja hän päätyi lopulta pronssimitalille tuloksella 532. Kujanpää totesi sittemmin Facebook-päivityksessä, että kilpaileminen vei mehut seuraavien korkeuksien yrityksistä.

Holttisellakin ollut omat haasteensa


Olennaista tämän vedon kannalta on kuitenkin se, että omat hankaluutensa ovat olleet viime aikoina myös Holttisella. Hän poti jalkavammaa, ja vaikka kilpailutaukoa pitikin tulla heinäkuun puolivälistä lähes elokuun loppuun, ei Holttinen olisi omien sanojensa mukaan pystynytkään kisaamaan siinä välissä. Hypyt ovat jääneet siis vähiin hänelläkin.Tilanne Tukholmassa on sen vuoksi arvoituksellinen. Holttinen on tälläkin kaudella ollut lähestulkoon herra tasaisuus, sillä kilpailutulokset ovat pyörineet lähes kokonaan 536:n ja 550:n välissä. Yksittäiset piikit tapahtuivat toukokuussa, jolloin ylittyi ensin hallissa 561 ja kuukauden lopulla Vaasan ulkoradalla 564, joka on edelleen voimassa oleva ennätys.

Kroppa tuntuu nyt hyvältä


Kysymys kuuluukin siis, ovatko Kujanpäällä tällä hetkellä rahkeet olemassa tasaisen 540-545:n miehen päihittämiseen. Vaikuttaisi siltä että on, sillä hän totesi päivityksessään kropan tuntuvan nyt hyvältä. Hieman yli viikon kisatauko SM-finaalin jälkeen lienee juuri riittävä siihen, että mies ehtii kuntoon.

Näistä erittäin samanikäisistä (Holttinen on noin kaksi viikkoa vanhempi) urheilijoista Kujanpää on ylittänyt riman hieman useammin hieman korkeammalta. Uran kymmenen parhaan kilpailutuloksen keskiarvo on hänellä noin 557, Holttisella noin 552.

Tällä yleisurheilukaudella hyppääjät ovat olleet usein samoissa kisoissa. Perataanpa niiden antia:

22.5. Turku: Holttinen 544, Kujanpää 544 (Holttisella parempi pöytäkirja)
30.5. Vaasa: Holttinen 564, Kujanpää 516
7.6. Turku: Holttinen 543, Kujanpää 565
10.6. Espoo: Holttinen 536, Kujanpää 536 (molemmilla sama loppusijoitus)
20.6. Somero: Holttinen 550, Kujanpää 560
26.6. Kuortane: Holttinen 538, Kujanpää 554
29.6. Vaasa: Holttinen 546, Kujanpää 508
14.7. Joensuu: Holttinen 547, Kujanpää 547 (Holttisella parempi pöytäkirja)
28.8. Tampere: Holttinen 542, Kujanpää 532


Tasaista on siis ollut, ja molemmilla myös terveyshaasteita. Kujanpään kerroin on aavistuksen liian iso.

Betssonilta korotetut kertoimet hevosurheiluun!


Nyt hellitään raviveikkaajia! Tarkasta Betssonin astetta paremmat kertoimet joka keskiviikko sekä lauantai ja nappaa extravoitot ilman kierrätysvaatimuksia.Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry alta pelaamaan!
Betsson: Hyödynnä korotetut kertoimet hevosurheiluun ››

Pelivalintamme:

Tommi Holttinen-Urho Kujanpää 2 (Kujanpään parempi loppusijoitus) @1.9

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä