Ranskan avoimet: Tommy Paul - Daniil Medvedev

Julkaistu: 01.06.2021 11:55

Ranskan avoimet: Tommy Paul - Daniil Medvedev
Ranskan avoimet | Tommy Paul - Daniil Medvedev | 2.6.2021 | 22:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Ranskan avointen tennisottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Tennis Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.


Tommy Paul (ATP-52) ja Daniil Medvedev (ATP-2) lähtevät keskiviikon myöhäisillassa ratkomaan sitä, kumpi etenee urallaan ensimmäistä kertaa Ranskan avointen kolmannelle kierrokselle.

Medvedev totesi hiljattain viihtyvänsä ensimmäistä kertaa elämässään Roland Garros’n kentillä, joilla hän pelaa jo viidettä vuotta. Turnauksen avausottelujen perusteellakin voimasuhteet ovat selvästi venäläisen puolella: melko runsaskin pelitasoitus kääntyy hänen edukseen.Medvedev hoiti ilman ongelmia 6-3, 6-3, 7-5-voiton Alexander Bublikista. Hän sai kuitattua vaikeammat hetkensä ja Bublikin onnistumiset välittömästi. Näin tapahtui esimerkiksi kolmannessa erässä, jota Bublik sai yrittää voittaa syöttämällä. Lopulta Medvedev mursi vastustajansa kaksi viimeiseksi jäänyttä syöttövuoroa.

Avausottelun statistiikat eivät näyttäneet hyviltä


Bublik teki suuren määrän pakottamattomia virheitä, jotka venäläisellä jäivät varsin vähiin. Muuten selvässä ottelussa Medvedevin kehityskohteeksi jäi ykkössyöttöprosentti, joka oli vaatimaton 48.

Miehen massapelaamista ja sen historiaa on pohdittu muiden muassa tässä linkissä, joten jätetään se tässä kohtaa väliin.

Yhdysvaltalaisen Paulin ottelu Christopher O’Connellia vastaan oli melkoinen vuoristorata, josta 6-2, 6-4, 4-6, 4-6, 10-8 kertovat olennaisen. Juuri parempaa arpaonnea ei Paul olisi voinut saada, sillä O’Connell oli mukana villillä kortilla.

Ottelussa pelattiin lopulta yli 300 pistettä, joista O’Connell voitti kymmenen vastustajaansa vähemmän. Paulin kannalta ottelun statistiikat eivät näytä hyviltä. Hänellä oli kahdeksan murtopalloa aussin kahdeksaatoista vastaan. Murtopallojen hyödyntämisessä oli valtava ero jenkin eduksi. Kaksoisvirheitä Paul teki kahdeksan, kun taas O’Connell ei sortunut yhteenkään ”tuplaan”.

Voittolyönneissä ja pakottamattomissa virheissä Paul oli lopulta ratkaisevasti parempi. Molemmat voittivat myös kakkossyötöillä alkaneista pisteistä useamman kuin vastustaja.

Juniorien massamestari


Paul on Ranskan avointen juniorimestari vuodelta 2015, eli osaamista massapelaamiseen kyllä löytyy. Useista muista maanmiehistä poiketen tulokset ovatkin olleet suhteellisen samankaltaisia sekä massalla että kovilla kentillä.

Hyvin liikkuva Paul on profiililtaan melko hyökkäävä pelaaja. Hän pyrkii hakemaan ratkaisuja etenkin kämmenlyöntinsä avulla, ja niitä tarvitaankin.

Syöttöjen pitäminen kun on varsinkin kovilla kentillä ollut vielä liian vaikeaa aivan huipulle nousemiseen. Itse asiassa hän on prosentuaalisesti pitänyt ATP-otteluissaan syötöt massalla useammin kuin kovilla kentillä. Tämä on varsin harvinaista, vaikka otanta massalla onkin vielä pienehkö.24-vuotias Paul on joka tapauksessa tullut säännölliseksi ATP-pelaajaksi todennäköisesti useiksi vuosiksi. Asiassa kesti hieman, mutta viime vuonna hän oli jo hienokseltaan voitollinen pelaaja. Tänä vuonna voitto-tappiolukemat ovat 12-12.

Massakevään tulokset ovat olleet varsin johdonmukaisia. Paul on pitkälti voittanut ne pelaajat, ”jotka on pitänytkin voittaa”. Vastaavasti paljon kovempia nimiä hän on pystynyt haastamaan vain ohikiitävinä hetkinä.


Medvedev lukeutuu massallakin kovempiin nimiin, vaikkei kenties paljon kovempiin. Juuri tarpeeksi koviin, jotta hän pystyy hoitamaan tällaisen ottelun selvästi edukseen.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Daniil Medvedevin voitto -5,5 pelin tasoituksella @1.83

Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.78

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.78

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.72

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.71

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä