Eurooppa-liiga karsinnat: Torino - Shakhtyor Soligorsk

Julkaistu: 08.08.2019 07:25


Eurooppa-liiga karsinnat: Torino - Shakhtyor Soligorsk
Eurooppa-liiga karsinnat | Torino - Shakhtyor Soligorsk | 22:00
Torino pelasi hyvän viime kauden Serie A:ssa ja tuli lopulta seitsemänneksi. Lazio jäi taakse neljän pisteen päähän. Mestareiden liigan paikka jäi kuuden pisteen päähän. Eurooppa-liigaan Torino pääsi, koska AC Milan sai kurinpitorangaistuksen.
Tällä kaudella Torino on pelannut kaksi virallista ottelua, ja ne olivat Eurooppa-liigan edellisen kierroksen pelit, joissa Torino pudotti Debrecenin yhteismaalein 7-1. Torinon hyökkäys tuntuu olevan kunnnossa. Belotti ja Zaza tekivät kumpikin maalit Debreceniä vastaan sekä kotona että vieraissa.

Valkovenäläinen Shakhtyor Soligorsk on tuntemattomampi joukkue euro-otteluissa. Valko-Venäjän liigaa pelataan kesällä, eli Shakhtyorilla on ainakin pelituntuma kohdallaan. Se on nyt kotimaansa sarjassa kolmantena kuusi pistettä BATE Borisovia perässä. BATE on tutumpi joukkue euromatseissa, ja sitä voisi käytää mittatikkuna tähän otteluun.
Shakhtyor on pelannut jo kaksi kierrosta Eurooppa-liigaa. Ensin se pudotti skottilaisen Hiberniansin yhteismaalein 2-0 ja viimeksi tanskalaisen Esbjergin samoin lukemin.

Vetomarkkinoilla ottelun kertoimet ovat noin 1.12 – 7.90 – 21.20, ja kyllä kotikerroin on tässä kohdassa liian pieni. Toki joukkueilla on selvä tasoero, mutta kuitenkin kauden alussa on paljon kysymysmerkkejä. Vaikka Torino niputti Debrecenin helposti, niin sen voi laskea myös Debrecenin heikkoudeksi. Jos Torinon vastus olisi tunnetumpi valkovenäläinen BATE, niin tuskin kertoimet olisivat aivan näin jyrkästi kotijoukkueelle kallellaan.

Shakhtyor Soligorsk +2.5 melkein 1.70 -kertoimella kelpaa kupongille pikku panoksella.

Pelivalintamme:

Shakhtyor Soligorsk +2.5 @1.70

NordicBet - Lue arvostelu

1.70

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.70

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.68

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.68

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.68

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan